Abdestsiz İmam isimli üyenin son içerikleri

1. Abdestsiz İmam

Valorant FPS Sorunu ve Çözüm Önerileri

ssd de kurulu orda sıkıntı yok biostan yap dediğin ayarlar oc için mi 1785570097 testlerde baktığım kadarıyla videolarda min 400 fpslerde geziyor işlemci. şöyle düşünün GTX 1080 Tİ hala çok performanslı bir kart yüksek ihtimalle rtx 3060 la aynı güçte saf perofrmansta.
  2. Abdestsiz İmam

hocam onu bende biliyorum fakat oyunda ne kadar adama sordumsam hepsinin ortalaması 450 fps
  3. Abdestsiz İmam

Öncelikle selamlar arkadaşlar, sorunum valorantta 200-300 fps almam. sistemim daha fazlasını alacak güçte benden daha düşük sistemler bu fpsi alırken ben neden alıyorum anlamadım. İşlemcimi ekran kartımı yeni değiştirdim sıfırdan kurulum yaptım yetmedi DDU ile tekrardan ekran kartı sürücüsü...
  4. Abdestsiz İmam

Ram Xmp Sorunu: Görüntü Gelmiyor

Ekran kartında 3 tane monitör bağlı hepsi açık durumda ama hiçbirinde görüntü yok hocam csm biosta değil mi 1785180847 Hocam ryzen 5 3500x kullanırken bir sorun yaşamadım 4 ramde bu işlemciye geçtim kısa zaman önce bunda yaşıyorum bu sorunu 1785180876 360 mm sıvı soğutma var onla alakası nedir...
  5. Abdestsiz İmam

Dediğinizide denedim açılmadı fotoğrafta olduğu gibi ışık bile yakmadı
  6. Abdestsiz İmam

Yok hocam
  7. Abdestsiz İmam

soc voltajını öyle yapmıştım dram 1.35 te bıraktım 0.03 voltaj için denemeye değer mi hocam 1785178748 Oc açık direkt taktım şu an durum bu
  8. Abdestsiz İmam

anakart: MSİ MPG B550 Gaming Edge Wifi İşlemci: Ryzen 5 5600 PSU: 1050 waat Rampage 80+ 1785178114 anakart: MSİ MPG B550 Gaming Edge Wifi İşlemci: Ryzen 5 5600 PSU: 1050 waat Rampage 80+ ayarları kaydet çık yaptığımda hiçbir ışık yanmıyor hocam kapat aç yaptığımda cpu da kalıyor, manuel oc de...
  9. Abdestsiz İmam

elimde corsair vengeance rgb pro ddr4 3200 mhz ram var 4 tane hepsini taktığımda xmp açıyorum ekrana görüntü gelmiyor. ram voltajı arttırdım işlemciyi kendim oc yaptım ama ne ettiysem yaptıysam olmadı lütfen yardım edin
  10. Abdestsiz İmam

Hangi Erkan Kartı Almalıyım Lütfen Yardım Edin

hocam her türlü bi ekran kartı almam gerekiyor 3060 ı kardeşime veriyorum
  11. Abdestsiz İmam

15 k hocam ikinci el bakıyorum sıfıra bütçem yok 1784250015 geçmişte 3 amd ekran kartı kullandım ünlü WATTMAN hatasından ve ısı değerlerinden dolayı korkuyorum sadece hocam.
  12. Abdestsiz İmam

Selamlar Ryzen 5 5600x ile rtx 3060 12 gb kullanıyorum. RTX 5060 8 GB almak istiyorum ne kadar mantıklı?
  13. Abdestsiz İmam

Mini ITX sisteme hava soğutucu mu sıvı soğutucu mu almalıyım?

Merhabalar, elimde thermaltakein tower 100 kasası var mini ıtx sistem kullanıyorum sizce sıvı soğutmamı almalıyım hava soğutmamı birde öneri olarak soğutucu söyler misiniz
  14. Abdestsiz İmam

Thermaltake The Tower 100

Bu kasa normalde ıtx destekliyor m-atx anakart takabilir miyim?
Geri