Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim şu virüs var mı yok mu işinden bıktım Isass.exe System32 konumunda eser ile PC'yi tamamen taradım hatta lsass.exe yi özel olarak da taradım bir şey yok sizce sorun yaratır mı yaratmasınya
Buarada bilgisayarda l=L ile gösteriliyor ı ile değil lsass.exe olarak
Öncelikle yakın zamanda çok dosya falan indiremedim sadece rdr için yama indirmiştim onun dışında bir şey indiremedim bilgisayarı açtığımda korktuğum şey hep virüs olmuştur bende bugün araştırdım ve baktım çok bir şey anlamıyorum sizden yardım istedim öncelikle görev yöneticisinde sıkıntılı bir şey...
5070 9800x3Dli sistemimde 2K da 170 FPS alıyorum bu normal değil galiba invidi kendi FPS sınırlamış ama nasıl düzeltilir bilmiyorum bir de OC yapmak istemiyorum ne yapmalıyım
Daha dün sistemimi topladım fakat oyunlara girince ekran kartından cızırtı geldiğini fark ettim bunu bir cözümü yok oyuzden garantiye göndermeyi düşünüyorum sizce böyle sorun çözülürmü? Çünkü fazla rahatsız ediyor
Nasıl çözerim hocam
1763123438
PSU dan geliyor gibi ama normalde pusuda ses sıkıntısı yok sadece dediğim gibi mouse tekerleğini döndürürken ses çıkartıyor biraz
PCyi kapattıktan sonra ışık yandığı için ben bukadar kararsız kaldım normde bende normal birşekilde PCyi kapattıktan sonra prizi de kapatıp tamamen kapatmış oluyorum ama nedense mouse ışığı acıkken kapatmak sanki pcye zarar vercek gibi geliyor
Öncelikle biraz kafasızca bir soru sordum ancak daha yeni yeni bilgisayar işlerini öğrenmeye başladım. PC'yi normal kapattıktan sonra mouse ışığı dışında bütün ışıklar gitti. PSU'nun düğmesini de kapatmam gerekli mi tüm ışıkların kesilmesi için? PC normalde 5li akım korumalı prize bağlı
Herşeyi...
Çok fazla düşündüm nekadar fazla düşündüğümü anlatamam en sonunda yeter artık dedim aldım birşeyler yemin ediyorum kafam kalmadı bugün moralim de bozuldu zaten