normal yük olarak almakmı dediğini anlamadım tam
1771942297
dlcler var elimde ama dorse mağazasında yok bu dorse lowloadere bakıncada şasi kısmındada yok
Görmüş olduğunuz önden 2 arkadan 4 dingilli bu lowloader dorseyi nasıl alabilirim truckersmp oynarken bazı kişilerde görüyorum bu dorseyi ve dorse mağazasına bakınca bu kombinasyonu yok şasi kısmında bunun için hangi dlc paketleri gerekli bu dorseyi alabilmem için kafayi yiyecem araştırıyom...
https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-gamepower-tirus-he80-8k-rgb-magnetic-switch-kablolu-oyuncu-si-fiyati,1288515443.html
fiyatı uygun olduğu için almayı planlıyorum bu klavye hakkında bilgisi olan varmı uzun süre kullanımda herhangi bir sorun çıkartırmı?
yada bunun özelliklerini taşıyan...
bunu düşünüyorum zaten türk bir firma sorun olursa serviside var sorun çıkartmaz gibi geliyor bana birazdaha araştırıp bakarım bunu alırım gibi büyük ihtimalle
hep olumlu yanıt almış gördüğüm kadarıyla olumsuz yanıt yazan olmamış :)
bütçem 2600 tl daha fazla yukarıya çıkamam büyük ihtimalle kablolu kablosuz farketmez %100 boyutta
sessiz bir klavye lazım oyun oynarkende gecikme yaşatmayacak olması gerekiyor güzel önerileriniz varsa yazarmısınız ?