'Abdulkadir isimli üyenin son içerikleri

1. 'Abdulkadir

ETS 2 Bu traileri nasıl alacağım

anladım o zaman biraz daha araştırmak lazım
  2. 'Abdulkadir

hee tamam ben normal satın alma yöntemini arıyorum dediğini biliyorum normal iş alma kısmında var o tür dorseler.
  3. 'Abdulkadir

normal yük olarak almakmı dediğini anlamadım tam 1771942297 dlcler var elimde ama dorse mağazasında yok bu dorse lowloadere bakıncada şasi kısmındada yok
  4. 'Abdulkadir

heavy ccargo ile bu attığın dlc var bende
  5. 'Abdulkadir

Görmüş olduğunuz önden 2 arkadan 4 dingilli bu lowloader dorseyi nasıl alabilirim truckersmp oynarken bazı kişilerde görüyorum bu dorseyi ve dorse mağazasına bakınca bu kombinasyonu yok şasi kısmında bunun için hangi dlc paketleri gerekli bu dorseyi alabilmem için kafayi yiyecem araştırıyom...
  6. 'Abdulkadir

Bu klavye hakkında bilgisi olan varmı?

araştırmaya devam edeyim ben belki başkaları görür konuyu yazarlar bende araştırmaya devam edeyim
  7. 'Abdulkadir

Tam boyut bu şekil özelliği olan bi klavye olsa direk alacam ama öyle bir klavyeyi bulamıyorum
  8. 'Abdulkadir

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-gamepower-tirus-he80-8k-rgb-magnetic-switch-kablolu-oyuncu-si-fiyati,1288515443.html fiyatı uygun olduğu için almayı planlıyorum bu klavye hakkında bilgisi olan varmı uzun süre kullanımda herhangi bir sorun çıkartırmı? yada bunun özelliklerini taşıyan...
  9. 'Abdulkadir

Klavye önerir misiniz? ??

bunu düşünüyorum zaten türk bir firma sorun olursa serviside var sorun çıkartmaz gibi geliyor bana birazdaha araştırıp bakarım bunu alırım gibi büyük ihtimalle hep olumlu yanıt almış gördüğüm kadarıyla olumsuz yanıt yazan olmamış :)
  10. 'Abdulkadir

Klavye önerir misiniz? ??

bütçem 2600 tl daha fazla yukarıya çıkamam büyük ihtimalle kablolu kablosuz farketmez %100 boyutta sessiz bir klavye lazım oyun oynarkende gecikme yaşatmayacak olması gerekiyor güzel önerileriniz varsa yazarmısınız ?
  11. 'Abdulkadir

Hangisi işlemcinin sıcaklığı ?

bu cpu package ne anlama geliyor peki ?
  12. 'Abdulkadir

Hangisi işlemcinin sıcaklığı ?

bunların hangisi işlemci sıcaklığı sadece cpu yazanmı ?
  13. 'Abdulkadir

Çözüldü✓ Bu termal macun iyi midir??

[H3 id='MSI+MAG+CORELIQUID+M240+240+MM+iyi+soutucu+2.+termal+macunu+deimi+yapacam+bilgisayara+soutma+konusunda+iyi+bana+yetiyor.']MSI MAG CORELIQUID M240 240 MM[/H3] [H3 id='iyi+soutucu+2.+termal+macunu+deimi+yapacam+bilgisayara+soutma+konusunda+iyi+bana+yetiyor.']iyi soğutucu 2. termal macunu...
  14. 'Abdulkadir

Çözüldü✓ Bu termal macun iyi midir??

İşlemcim 7800x3d termal macununu yenileceğim Arctic MX6 alacağım mx6 iyi midir? sizce?
  15. 'Abdulkadir

ACİL!!! bilgisayarımda virüsmü var?

Oyun açıyordum oyunu açarken böyle bir şey belirlendi ekranın sol kısmında bu bir virüsmü böyle bir şey çıktı
Geri