Bende aynı fiyata aynı tarihlerde almıştım temizlerken tak tak kırıldı klavyeden memnundum ama değiştiremeyeceksem tuşu yazık yani bu kadarda dandik...
Tırnakları alamıyorum deniyorum da elimde çıkarabilecek bir şey yok maalesef tırnakları çıkarınca japon ile denicem yapıstırmayı bakalım yapışırsa kalsın orada
Harbiden yani iyi klavye diyordum 2 silmeye hemen kırılıverdi tırnakları neyse yapacak bir şey yok kutusuna koyup depoya anlaşılan
1777314217
Yani olabilir...
Hocam kullanmıyorsanız görüntüyü bozmama açısından üstünde durabilir bence. Ama lullanıyorsanız tuş illa vardır 2. Sitelerinde veya instada. Son çare 3d...
Geçmiş olsun. Bir ara ben de kullanmıştım. Bir kaç kere de söküp temizlemiştim. Sorun olmamıştı demek ki şansa kurtulmuşuz. O zaman daha buna sök tak...
Kırıldı ya sinirim bozuldu birde 4 tırnakta aynı anda kırıldı içerde kaldı hiç böyle olmamıştı hem tırnaklar içerde kaldı hem durmuyor bunu japon ile...
Merhaba şu an kullandığım ürün asus rog strix scope klavye rx red switch klavye ile ilgili bir sorum olacaktı klavyeden memnunum fakat sol yön tuşunun...