abdulkadir1998 isimli üyenin son içerikleri

1. abdulkadir1998

10-12 Bin TL Aralığında Telefon Tavsiyeleri

Doğru bu denilen telefona bakayım bi teşekkür ederim bir çok kişi önerdiğine göre popüler ve tutulan bir model demek ki
  2. abdulkadir1998

2.el düşünmüyorum açıkcası 0 olursa daha iyi olur. 1788808790 NFC yok sanırsam bunda da ama çocuk için ona gerek yok heralde bunu bir inceleyim teşekkür ederim destek için
  3. abdulkadir1998

Teşekkür ederim bu segmentte en iyi diyebileceğiniz telefon bu mudur çok fazlada aşmak istemiyorum bütçeyi çünkü biliyorum 1 ay sonra düşürecek o yüzden
  4. abdulkadir1998

Merhaba iyi akşamlar, ben yeğenime bir telefon almak istiyorum yanında bulunsun aradığımda ulaşayım diye fakat telefon piyasasını uzun zamandır takip etmiyorum. Sizden ricam güncel olarak çok tutulan öğrenciler tarafından sevilen biraz da hafızası iyi olan bir telefon tavsiyesi vermeniz...
  5. abdulkadir1998

Rog Strix Scope Tuş Kırıldı

oyun oynamıyorum bu aralar uzun ömürlü temizleyebileceğim arada sırada bir klavye arıyorum bu attığınız ingilizce sanırsam türkçe seçeneği var mı
  6. abdulkadir1998

mekanik daha iyi olur buda mekanik alıştım boyutta tam boyut olabilir ben küçük klavye kullanamıyorm yazdım teknik desteğe de garantisi yok ya bitti
  7. abdulkadir1998

yani çok değil şu anlık 2 3k bandı
  8. abdulkadir1998

Bende aynı fiyata aynı tarihlerde almıştım temizlerken tak tak kırıldı klavyeden memnundum ama değiştiremeyeceksem tuşu yazık yani bu kadarda dandik yapılmaz. Aktif klavyem bu ya maalesef ama yenisini alacam gibi duruyor varsa öneri çok ucuk fiyat olmadıgı sürece tavisiye alabilirim vala...
  9. abdulkadir1998

Tırnakları alamıyorum deniyorum da elimde çıkarabilecek bir şey yok maalesef tırnakları çıkarınca japon ile denicem yapıstırmayı bakalım yapışırsa kalsın orada
  10. abdulkadir1998

Ya direkt bunun üstüne japon atsam kapatsam ne olur satmıcam etmicem maksat dursun kaymasın
  11. abdulkadir1998

Harbiden yani iyi klavye diyordum 2 silmeye hemen kırılıverdi tırnakları neyse yapacak bir şey yok kutusuna koyup depoya anlaşılan 1777314217 Yani olabilir klavye önerisi çok aşırı uçuk olmadığı sürece ama ben tam klavye kullanıyorum genelde
  12. abdulkadir1998

Sinirim bozuldu çöpe atıp yeni klavye alasım geldi şu an
  13. abdulkadir1998

Kırıldı ya sinirim bozuldu birde 4 tırnakta aynı anda kırıldı içerde kaldı hiç böyle olmamıştı hem tırnaklar içerde kaldı hem durmuyor bunu japon ile yapıştırsam tutar mı acaba
  14. abdulkadir1998

Aktif şekilde kullanıyorum ya tırnakları da içinde kaldı yani ne kadar fasonmuş tırnaklar
  15. abdulkadir1998

Merhaba şu an kullandığım ürün asus rog strix scope klavye rx red switch klavye ile ilgili bir sorum olacaktı klavyeden memnunum fakat sol yön tuşunun tırnakları kırıldı temizlerken ve tuş şu an tam oturmuyor yerine çıkıyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor hiç anlamıyorum klavye işinden de bu tuş...
Geri