Bende aynı fiyata aynı tarihlerde almıştım temizlerken tak tak kırıldı klavyeden memnundum ama değiştiremeyeceksem tuşu yazık yani bu kadarda dandik yapılmaz.
Aktif klavyem bu ya maalesef ama yenisini alacam gibi duruyor varsa öneri çok ucuk fiyat olmadıgı sürece tavisiye alabilirim
vala...
Tırnakları alamıyorum deniyorum da elimde çıkarabilecek bir şey yok maalesef tırnakları çıkarınca japon ile denicem yapıstırmayı bakalım yapışırsa kalsın orada
Harbiden yani iyi klavye diyordum 2 silmeye hemen kırılıverdi tırnakları neyse yapacak bir şey yok kutusuna koyup depoya anlaşılan
1777314217
Yani olabilir klavye önerisi çok aşırı uçuk olmadığı sürece ama ben tam klavye kullanıyorum genelde
Kırıldı ya sinirim bozuldu birde 4 tırnakta aynı anda kırıldı içerde kaldı hiç böyle olmamıştı hem tırnaklar içerde kaldı hem durmuyor bunu japon ile yapıştırsam tutar mı acaba
Merhaba şu an kullandığım ürün asus rog strix scope klavye rx red switch klavye ile ilgili bir sorum olacaktı klavyeden memnunum fakat sol yön tuşunun tırnakları kırıldı temizlerken ve tuş şu an tam oturmuyor yerine çıkıyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor hiç anlamıyorum klavye işinden de bu tuş...
Merhaba iyi günler ben normalde iphone kullanıyordum ve icloud hesabıma whatsap yedeğim vardı fakat telefon değiştirdim anlık dalgınlığıma geldi ve whatsap uygulamasını yeni android telefonuma yüklemeden qr kodla aktarmayı unuttum apple cihazımı komple sıfırladım ve şimdi whatsap sohbet yedeğimi...
Yani aslında çok telefonla uğraşan oynayan bir insan değilim telefonum eskidi iphone se2020 kullanıyorum 6 sene olcak yeterince işimi gördü kompakt bir telefon almak istiyorum çok yüksek fiyatlara çıkıp iphone pro serisini almak istemiyorum orta segmentte de düz iphone kullanmak istemiyorum. S25...
Merhaba iyi günler aslında bu konuyu açma sebebim bir fikir sahibi olmak. Ben telefon almak istiyorum bütçe 40-50 arası ve aklımdaki telefon samsung s25 bu telefonu kullanan varsa öncelikle fikrini almak isterim diğer bir husus ise ben bu telefonu kasım aylarının sonunda doğru 42 bin tl gibi bir...