Abdülkerim Yavuz isimli üyenin son içerikleri

1. A

Rdr2 bilgisayarı neden yeniden başlatır?

Hocam oyuna bir giriyim bakıyım dedim bi noktaya kadar iyi gidiyodu sonra yine aynı şey oldu bunlar yazılı
  2. A

Umarım o yüzden değildir ama öyle gibi gözüküyo intenetten baktım 3070ti zaten psu spike problemi olan bi kartmış.
  3. A

Daha önce çok ağır oyunlar oynamadım bu bilgisayarda gta5 ve assassin`s creed syndicate tarzı oyunlar oynadım en fazla yardımınız için teşekkürler hocam
  4. A

Bir bilgisayarcıya gittim malesef kasayı götüremedim ama olanları anlattığımda yazılımsal veya psu dan olduğunu söyledi yazılım kısmına bakıcam eğer çözülmezse dediğiniz gibi psu kusurlu hocam
  5. A

Bilgisayarıma rdr2 indirdim ama oyunun ilk 5-10 dakikası bi anda pc kendini yeniden başlatıyor.Ama sanki bi sayaç var gibi o süreyi ayarlarda geçirsemde yeniden başlatıyo oyunu oynasamda bi anda siyah ekran ve kasa kendini yeniden başlatıyor.Chatgptye sordum ekran kartı psuya yük bindirdiği için...
  6. A

10-11k arası pc lazım sadece kasa

10-11k arası pc arıyorum sadece kasa acil lazım
  7. A

Lütfen yardım edin 5.000TL bütçem var

helal et derken bütçe biraz çıkabilirdi çok yardımcı oldun sağol
  8. A

sağolun gerçekten teşekkürler
  9. A

Lütfen yardım edin 5.000TL bütçem var amd taraftarıyım hem performans hem de fiyat anlamından bu zamanda zor biliyorum ama şuan bişeyler toplayıp daha sonra geliştirmeyi düşünüyorum şimdiden teşekkürler.
  10. A

amd ryzen 3 1200g alınır mı ? 1.400tl

Sağolun bende biraz baktım bütçeyi biraz arttırıp 3100 almayı planlıyorum
  11. A

amd ryzen 3 1200g alınır mı ? 1.400tl

geçici idare etmesi için amd ryzen 3 1200g alınır mı ? 1.400tl
  12. A

E-Kitap Önerisi Kişisel Gelişim ile alakalı

knk bende ikisini izliyorum benim kitapta bitecek inş superpeerde satcam youtubeyle alakalı 1704538645 istersen dc den yardım edebilirim
  13. A

Bunlar darboğaz yapar mı

peki nasıl 1 sistem önerirsin
  14. A

Bunlar darboğaz yapar mı

24.000 tl
  15. A

Bunlar darboğaz yapar mı

İntel core i7 10700k Asus dual geforce RTX3060 Asus prime H510M-K R2.0 MSI SPATİUM m450 1 tb M.2 SSD KİNGSTON FURY BEAST DDR4 8GBX2 ASUS TUF GAMİNG 750B 750W 80+
Geri