link nerede
1769353980
https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-27f180qf-27-180hz-fast-ips-0-5ms-mprt-2k-qhd-2xhdmi-2xdp-rgb-flat-gaming-monitor-p-HBCV00009UTHW8
hocam sadece çipin üzerine termal macun sürün diğer yerlerdekiler macun değil kesinlikle macun sürme oralarda ped olmalı hatta senin gördüğün de özel pedler oluyor genelde laptoplarda. onlardan alıp sürebilirsin .oralara termal macun sürmeni önermem daha fazla ısınmasına sebep olup bozulmasına...
senin beğendiğin anakartın plus olanını kullanıyorum 3 tane soğutulu m2 slotu var 4 sata slotu var hepsini aynı anda kullanabiliyorum çok güzel bir kart ben de satıp yakında ROG alacağım ama bu sürede gayret iş görüyor çok iyi kart.
hemen bir kasa alayım
1757248515
99 daki gibi sokakta kalmaktan iyiymiş kızılaya teşekkür ederim çadır getirdiği için harbi şuan kalkıp üşenmeden gidip alasım geldi 😂
yani bilemiyorum size kalmış ama haal güncelleme alıyor görüntüsüs gerçekten ilgi çekiyor silver olan tabii ki ben alacak olursam ya 8 serisis ya ultra ama onlara para yettireyemeyeceğimden 6 classic alıp birde metal kordon takıp çok iyi şekilde kullanmayı seçerdim ayrıca her özelliği aktif...