Kankam bence gayet güzel her oyunu oynarsın rahatlıkla işlemciyi değiştirebiliyor şan değiştir onun yerine 4 GHz ye yakın hılzı işlemci Alman daha iyi olabilir ama bu fiyata bu sistemde mükemmel
Reis bir kere işlemci kötü ekran kartı
Reis bir kere işlemci o ekran ksrtına pek yakışmamış ben hayalimdeki pcye topladım kendime parçalarını atıyorum bir düşün bunu da toplama daha mantık lı
1719365923
Hocam işlemci yi 2. El de alabilirsin genelde bu parçalar çok sıkıntı yaratmıyor birde anakartı mutlaka MSİ den yahut asustan al ve bu sistemlerde sıvı soğutma mutlaka olmalı sen bu parçalar üzerinden kampanya kovala acele etme edersen çok üzülürsün ben benim sistemini monitör dahil26...
Merhabâ arkadaşlar 500 tl 1000 tl arası bir bütçem var ve kulaklık almayı planlıyorum ancak çeşitli yorumlarda gördüğüm üzere kronik sıkıntısı olan kulaklıklar çok Sizden ricam 1000 tl yi geçmeyecek şekilde hangi kulaklık almalıyız yazarsanız fikirlerinizi merak ediyorum
Kanka sanki kndin toplasan bu bilgisayarı 45 bin TL ye alabilirsin gibi istersen sana parçalardan toplayabilirim bir tık üstü hemde bu bilgisayara göre daha güçlü
1718289060
55 k ya alabileceğin mükemmel bir sistem topladım istersen söyle yazayım