abdullah toprak isimli üyenin son içerikleri

1. A

NEDEN FPS LERİM BU VİDEODAKİ GİBİ DEĞİL?

Sıcaklığa bağlı fos düşüşü gözlemlenebilir Stok fan kullanma sağlam bir tane hava soğutma al kırallar gibi oyna
  2. A

Sistemimi Komple Satıyorum!

Hocam salona bakarsanız hepsi 28 k filan ediyor ama satmak için 22 k ya ilana koymanız gerek hakkı 28 29 30 civarı
  3. A

24k ya ddr5 sistem iyi mi ?

Kankam bence gayet güzel her oyunu oynarsın rahatlıkla işlemciyi değiştirebiliyor şan değiştir onun yerine 4 GHz ye yakın hılzı işlemci Alman daha iyi olabilir ama bu fiyata bu sistemde mükemmel
  4. A

55 k ya bu sistem nasıl yarın indirim bitiyor yardımcı olursanız sevinirim

Eğer oyun için bir kasa ise paraya kıy 7800x 3 d al bak ne olur o hatayı yapma 7800x 3 d al 4070 ile çok uyumlu üstüne oyun performansını katlarsın
  5. A

Vatan bilgisayar RTX 3060 OC 12 GB sistem tavsiyeleriniz nelerdir?

Hocam aynı paraya rt 3060 12 gb rayzen 5600 x topladım toplama daha mantıklı birde anakartım b550
  6. A

Bilgisayarımı ne kadara satabilirim? yardım

Bence satma satacaksanda 28 bin TL den aşşağı düşme sakın en kötü 30 eder monitörle
  7. A

75k ya ryzen 5 7600 rtx 4070 ti sistem nasıldır

1719708800 Kanka 32 inç curved 2 k al çift işlem yapabilirsin ondada
  8. A

75k ya ryzen 5 7600 rtx 4070 ti sistem nasıldır

Reis bir kere işlemci kötü ekran kartı Reis bir kere işlemci o ekran ksrtına pek yakışmamış ben hayalimdeki pcye topladım kendime parçalarını atıyorum bir düşün bunu da toplama daha mantık lı
  9. A

Beyler Bu Karti Ben Ni̇ye Satamiyorum?

Hocam yanlış anlama ama 2. El ekran kartı nı üstüne para versen satamazssın o yüzden git bilgiseysrcılara onlara sor daha sağlıklı bir fiyat alırsın
  10. A

Gaming kulaklık önerisi

Teşekkürler hocam
  11. A

Çözüldü✓ 50000 TL Bütçeye Sistem Toplama

Hocam iyi hoşta rtx alsan daha iyi gibi be bu sisteme
  12. A

51.499₺ almayı düşündüğüm sistemi değerlendirir misiniz?

1719365923 Hocam işlemci yi 2. El de alabilirsin genelde bu parçalar çok sıkıntı yaratmıyor birde anakartı mutlaka MSİ den yahut asustan al ve bu sistemlerde sıvı soğutma mutlaka olmalı sen bu parçalar üzerinden kampanya kovala acele etme edersen çok üzülürsün ben benim sistemini monitör dahil26...
  13. A

Gaming kulaklık önerisi

Merhabâ arkadaşlar 500 tl 1000 tl arası bir bütçem var ve kulaklık almayı planlıyorum ancak çeşitli yorumlarda gördüğüm üzere kronik sıkıntısı olan kulaklıklar çok Sizden ricam 1000 tl yi geçmeyecek şekilde hangi kulaklık almalıyız yazarsanız fikirlerinizi merak ediyorum
  14. A

51.499₺ almayı düşündüğüm sistemi değerlendirir misiniz?

Kanka sanki kndin toplasan bu bilgisayarı 45 bin TL ye alabilirsin gibi istersen sana parçalardan toplayabilirim bir tık üstü hemde bu bilgisayara göre daha güçlü 1718289060 55 k ya alabileceğin mükemmel bir sistem topladım istersen söyle yazayım
Geri