abdullah01 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Ez DEBUG ışıkları yanıyor ve sistem açılmıyor

bugün geldi servisten anakart chipsetinde kısa devreden kaynaklı bobinlere güç gitmiyormuş macunla alakası yokmuş
  2. A

teşekkürler maalesef hiçbirşeye cevap vermedi ramleri tek tek denedim ekran kartını çıkarıp denedim bios pilini çıkarıp bekledim en son yetkili bir teknik servise verdim pazartesi kontak temizleyici spreyle temizleyip öyle bakacaklar
  3. A

hocam sistemi uzay macunu çekip denedim bugün tekrar işlemcide 2 3 pini kapatacak şekilde macun gelmiş neyse temizledim tekrar detaylı baktım anakarta ama görünende bir şey yoktu sistemi kapatıp tekrar güç verince aynı sorun
  4. A

macun taşması yada anakartta pin yamulması yok gibi ama tekrar bi bakacam kısa devre olabilir benimde yeni aklıma geldi ama bu debug sorunu öncesinde de vardı ama bi şekilde açılıyordu sistem öneri için teşekkürler yarın deneyip işe yarayıp yaramadığını yazarım
  5. A

bende ilk başta bu şekildedir diye tahmin ettim açtım baktım ilk hali gibi duruyor pinler yeni nesil amd işlemcilerde anakarta geçti bu arada
  6. A

cpu ve dram yanıyor direk güç tuşuna basınca
  7. A

Arkadaşlar merhaba son 3 gündür Ez DEBUG sorunundan dolayı bilgisayarımı açamıyorum hiçbir şeye tepki vermiyor Sistemi yaklaşık 4 ay önce toplamıştım son arızadan önce gene debug ışıkları yanıyordu ama sistemi yeniden başlatınca geç de olsa açılıyordu (ortalama 2 dkyı buluyordu açılması) Neyse...
  8. A

Öneri Msi mı Asus anakart mı

Arkadaşlar 2 anakart arasında kaldım. Msi alacam gibi sizin önerini nedir
  9. A

sizce bilgisayarımı kaça koymalıyım

dostum aynı pcden bende de vardı üstelik seninkinin üstüne sıvı soğuyucu 165 hz full pivot monitör ve artctis 3 kulaklıkla 9 k ya saattım. demem o ki bu sistem anca 6 çok beklersen belki 6.5 eder
  10. A

Sizce Hangi ekran kartını almalıyım

3060 ti 1 seviye daha üst bi kart 6600xt ye göre monitörün 2k ise yada 2k monitöre geçeceksen 3060ti al değilse 6600xt bence
  11. A

8000-9000 tl gaming laptop

iyi almışsın bro ho bende bu ayar 17.3 ekranlı bakıyorum
  12. A

5000 TL toplama PC onerirmisiniz

i5 10400f (1172tl) https://www.n11.com/urun/intel-core-i5-10400f-29-ghz-lga1200-12-mb-cache-65-w-islemci-1402499?magaza=kostechbilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel msi b460 (718tl)...
  13. A

Rx5600xt yi 8000tl ye sattım

marka model neydi ve sizce beklemeli miyim
  14. A

Rx5600xt yi 8000tl ye sattım

hangi şehir benim asus tuf 5600xt ye 6500 veriyorlar (adana)
  15. A

7000tlye 5600 xt satmalı mıyım?

adana merkez ama satmayı düşünüyorum 6500e sence satmalı mıyım
Geri