Abdullah2559 isimli üyenin son içerikleri

1. A

IPad Air M3 13 inç almak mantıklı mı?

Bende sınav senesi diye aldım bende bu ikileme düştüm ama iyiki 11 inç aldım dedim 13 çok büyük bir öğrenci ve normal kullanım içim iş için alınır bence 13 inç masa başı çalışanlar için
  2. A

İPad Air m3 maksimum kaç watt şarj destekliyor

Şarj aleti alacağım maksimum kaç watt destekliyor internetten net bir bilgi bulamadım.
  3. A

25k ya tablet onerisi

İPad mini al geç kafan rahat olsun 5 sene
  4. A

Üniversite için tablet önerisi

İpad a16 al öğrenci indirimi ile 14.500 e kalan 2.500tl ile Amazon’dan muadil kalem ve kılıf alırsın
  5. A

Öneri Üniversitesi için tablet önerisi

Magic pad 2 nin güncelleme ömrü 1 yıl kaldı Apple alın min 5 yıl daha güncelleme ömrü var
  6. A

Yardım Merhabalar 16k civarı tablet arıyorum ipad 11den fp olan tablet varmıdır

O fiyata muadilleri var ancak hiçbiri iPad 11 kadar uzun süre götürmez ve daha stabil çalışmaz tablet alacaksanız bence Apple dışına çıkmayın
  7. A

Yardım İpad pro M4 de ekranda oluşan leke ve garantiye girmemesi

Daha garanti devam ediyor haklı sayılırsın
  8. A

Yardım Apple öğrenci indirimi sadece üni öğrecileri için mi geçerli

Valla ben dün sipariş ettim belge falan da sormadılar bana çoğu kişiyede sormuyorlarmış diye duydum başkalarından eğer şansına sana sormazlarsa tabi
  9. A

Ders, film, dizi için tablet önerisi.

İşlemcisi kötü değil saydığın modellerden ve telefon konusunda Apple geri kalmış olsada hala MacBook ve iPad ile alanlarının en iyisini üretiyor senin tercihin tabi ama çoğu android cihaz 2.yıldan sonra eski performansını vermiyor
  10. A

Ders, film, dizi için tablet önerisi.

Bu tabletler seni 2 maksimum 3 yıl götürecektir ayrıca android tabletlerin yazılımı da iyi değil iPad A16 öğrenci indirimi ile 14.500tl onu al yanına ucuz muadil bir kalem al 16.000tl ye gelir sana ama 5 yıl garanti yazılım desteği veriyor Apple ve satıp model yükseltirken Apple ürünü...
  11. A

Maksimum kalemle birlikte 33-35kya tablet onerisi

İpad alın yazılım farkı var bence baya Huawei cihazlar 3 yıl destekleniyor ve genelde android tabletler 2-3 yıl arasında baya düşüş yaşıyor performans konusunda iPad ise 5 yıl yazılım desteği garantisinsunuyor ve iPad Air alırsan belki 6-7 yıl bile görebilirsin işlemciden dolayı ama arada bir...
  12. A

Hangi İpad Alınmalı?

Hali hazırda iPhone ve MacBook kullanıcısıyım. Apple dan devam etmek istiyorum birde yazlım ve destek konusunda iPad ler baya önde diğer markalar tabletlerine desteğide az zaten
  13. A

Hangi İpad Alınmalı?

Öğrenciyim not almak ve video izlemek ve soru çözmek için kullanacağım iPad Air ve iPad A16 11 inç modeller ekran olarak yeterli mi ben gidip baktığımda 13 inç ile 11 inç yan yana iken küçük kalıyordu gözümde ama yan yana olduğu için de öyle hissediyor olabilirim kullananlar yazabilir mi? 11 inç...
  14. A

Yardım 2025 Eylül hangi tablet alınır?

Üniversite öğrencisisin galiba öğrenci indirimi ile 14.5k ya iPad a16 al yanınada replika kalemlerden bitane al zaten orijinalden çok farkları yok 15-16 arası tutar 5 sene gözün kapalı kullanırsın iOS desteğiyle
  15. A

Evden çalışmak mı yoksa dershaneye gitmek mi

Özel ders alırsam yapamadığım konularda alacağım tüm sene boyunca değil ama genede daha mantıklı bence de
Geri