Bende sınav senesi diye aldım bende bu ikileme düştüm ama iyiki 11 inç aldım dedim 13 çok büyük bir öğrenci ve normal kullanım içim iş için alınır bence 13 inç masa başı çalışanlar için
İşlemcisi kötü değil saydığın modellerden ve telefon konusunda Apple geri kalmış olsada hala MacBook ve iPad ile alanlarının en iyisini üretiyor senin tercihin tabi ama çoğu android cihaz 2.yıldan sonra eski performansını vermiyor
Bu tabletler seni 2 maksimum 3 yıl götürecektir ayrıca android tabletlerin yazılımı da iyi değil iPad A16 öğrenci indirimi ile 14.500tl onu al yanına ucuz muadil bir kalem al 16.000tl ye gelir sana ama 5 yıl garanti yazılım desteği veriyor Apple ve satıp model yükseltirken Apple ürünü...
İpad alın yazılım farkı var bence baya Huawei cihazlar 3 yıl destekleniyor ve genelde android tabletler 2-3 yıl arasında baya düşüş yaşıyor performans konusunda iPad ise 5 yıl yazılım desteği garantisinsunuyor ve iPad Air alırsan belki 6-7 yıl bile görebilirsin işlemciden dolayı ama arada bir...
Hali hazırda iPhone ve MacBook kullanıcısıyım. Apple dan devam etmek istiyorum birde yazlım ve destek konusunda iPad ler baya önde diğer markalar tabletlerine desteğide az zaten
Öğrenciyim not almak ve video izlemek ve soru çözmek için kullanacağım iPad Air ve iPad A16 11 inç modeller ekran olarak yeterli mi ben gidip baktığımda 13 inç ile 11 inç yan yana iken küçük kalıyordu gözümde ama yan yana olduğu için de öyle hissediyor olabilirim kullananlar yazabilir mi?
11 inç...
Üniversite öğrencisisin galiba öğrenci indirimi ile 14.5k ya iPad a16 al yanınada replika kalemlerden bitane al zaten orijinalden çok farkları yok 15-16 arası tutar 5 sene gözün kapalı kullanırsın iOS desteğiyle