AbdullahAbDişindekiBoşluk isimli üyenin son içerikleri

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Japonya Tatili Ne Kadara Patlar

Kişi başı o fiyatı geçer hocam. Eğer uyguna yapmak istiyorsanız tur firmaları vasıtasıyla gitmeniz daha faydalı olur.
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

20.000₺ Civarına Laptop Önerisi Alabilir Miyim?

Hocam bu kadar özelliğe gerek yok, yaşlı birisi kullanacak. Biraz daha uygun olursa sevinirim
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

20.000₺ Civarına Laptop Önerisi Alabilir Miyim?

Dostlar sadece internette takılmak için ve borsa takip etmek için bir laptop önerisi alabilir miyim
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Djı Lito 1 Fly More Combo (Djı Rc-N3) 22.249 TL

Diğer dediklerinizi bilmem ama drone sektöründeki bu yaklaşımınız çok yanlış. Minecraft evrenindeki düz dünyada yaşamıyoruz. En düz yerde çekim yapan biri bile uzun süreli kullanımda çok fazla risk altına sokabiliyor drone'u. Bu yüzden bu özelliği yabana atmamak gerek. Sanıldığından daha önemli...
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Djı Lito 1 Fly More Combo (Djı Rc-N3) 22.249 TL

Eski DJI dronlar ile karıştırılmasın, yeni çıkan bir ürün ve vaad ettikleri bakımından çok iyi olan bir ürün. Bunun bir üst modeli de Lito X1 ancak bence en fiyat performans ve kullanılabilir ürün şuanki konudaki ürün. Gramı bakımından da düşük sınıf kalıyor ki bu çok iyi. Gündelik ve amatör...
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔵 Vatan Bilgisayarda Çalışılır mı Sizce ? 🔵

Ya yetmesine yeter tutar ama benim verdiğim parayla benim anakartımın içindeki vidaların hepsini neden takmıyorsun arkadaş.
  7. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yapamamak değil mevzu, 4 tane sıkıp kalan vidaları hurdaya atıyorlar. Adamlar maldı zaten anakartın üzerine 9 tane delik koymuş.
  8. AbdullahAbDişindekiBoşluk

İsmail Kartal Fenerbahçenin Yeni Teknik Direktörü Oldu

yurtdışındakiler bakmış müslüman olarak en iyi puan ortalamasına sahip kim diye benmişim
  9. AbdullahAbDişindekiBoşluk

İsmail Kartal Fenerbahçenin Yeni Teknik Direktörü Oldu

şakaysa komik değilse daha da komik
  10. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Anakartı kasaya 4 vida ile tutturunca işe giriyorsun :D
  11. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Kayıp 24 Pin Kablosu

büyün 24 pinler uyacaktır. Herhangi bir bilgisayarcıdan veya internetten modüler 24 pin kablosu alabilirsin.
  12. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Şehir İçi Bisiklet Tavsiyesi

123.000'e 200'lük motorsiklet aldım. 30.000'e bisiklet almak hiç mantıklı gelmiyor :D
  13. AbdullahAbDişindekiBoşluk

❌İndirim Bitti! Lexar 32gb (2x16gb) Ares Rgb 6400mhz Cl30 Ddr5 Siyah Dual Kit Ram 21.999tl🔥🔥🔥

@itopya.com beyler siparişi tedarik sıkıntısından dolayı yollamamış :) Bundan sonra itopyadan bir şey alırsak da elimiz kırılsın :)
  14. AbdullahAbDişindekiBoşluk

❌İndirim Bitti! Lexar 32gb (2x16gb) Ares Rgb 6400mhz Cl30 Ddr5 Siyah Dual Kit Ram 21.999tl🔥🔥🔥

İyi bir taksit avantajı varsa ve 20k civarındaysa alınmalı. Şuan sadece rami olmadığı için sistemi toplamayı bitiremeyen binlerce insan var. Bunlardan birisi de benim arkadaşımdı, bu ram aldırdım. İnsanlar aylardır bekliyor. Herkesin dilindeki 2 ayda bir denk gelen yarım saatte biten stoklarıyla...
Geri