217'nin bu versiyonu yerine ahşap modeli daha iyi. Kesinlikle öneririm. Ülkeye gelmeden önce takip ettiğim bir modeldi. Geldiği gibi de almıştım. Çok güzel ve kullanışlı bir kasa. RGB meraklısı olmayan tayfa için biçilmiş kaftan. İçindeki fanların sayısına, boyutuna ve kalitesine bakılınca fiyat...
Vatan indirimini geç farkettim ancak paketlemelere vs. baktıktan sonra yanlış fiyatlamadan vs. mi kaynaklandı durum yoksa gerçekten normal bir indirim miydi?
Ama koltuk yıkama makinesi araba için de kullanılabiliyor. Kumaş koltuklu bir araba var ise amorti süresi daha kısa olabiliyor. Gerçekten kumaş koltuklu bir araba başka türlü temizlenmiyor çünkü. Bunu da unutmamak gerek
Oto tamircilik öğrenmende yarar var. Eskisi gibi 6'da dükkan açıp akşam 10'da kapatan kimse kalmadı sanayide artık. Sanayideki adamlar devlet memurundan daha önce eve gidiyorlar. Meslekte öğrendiğin şey özel bir şey olursa parası baya var. Önemli olan kendi dükkanını açana kadar öğrendiğin...
Bundan birkaç ay önce siyahını bu fiyata aldırmıştım bir arkadaşa. Uzun süre TR'ye gelmesini beklediğim bir modeldir. İçindeki fanlar gayet kaliteli ve sayıca fazla. Tasarım olarak da şahane. Bu tarz bir şey arayan düşünmeden alsın.
2000w ısıtıcısını kullanıyorum KUMTEL'in. Çok hızlı ve iyi ısıtıyor. Elektrik faturasına da yansıyor bu bedel tabi. 2500w'ı düşündüğünde gereksiz masraf olabileceğini düşünüyorum. Ancak ürünün özelliklerinde 1250w düşük güç modu özelliği de mevcut. Bu şekilde kullanımda oda sıcaklığını iyi...