AbdullahAbDişindekiBoşluk isimli üyenin son içerikleri

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Lian li ürünlerinde %25 indirim

İlla wood olmasına gerek yok. Siyah temalı RGB'siz bir kasa içi çok güzel halledilir. Masanı ona göre yaptırırsın daha hoş durur.
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Lian li ürünlerinde %25 indirim

217'nin bu versiyonu yerine ahşap modeli daha iyi. Kesinlikle öneririm. Ülkeye gelmeden önce takip ettiğim bir modeldi. Geldiği gibi de almıştım. Çok güzel ve kullanışlı bir kasa. RGB meraklısı olmayan tayfa için biçilmiş kaftan. İçindeki fanların sayısına, boyutuna ve kalitesine bakılınca fiyat...
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Crucial pro 64gb ddr5 ram 35 bin tl

Kimileri farklı yollanmış falan dedi anlamadım. Yakalasaydık güzel olacakmış indirimi :D
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Crucial pro 64gb ddr5 ram 35 bin tl

Vatan indirimini geç farkettim ancak paketlemelere vs. baktıktan sonra yanlış fiyatlamadan vs. mi kaynaklandı durum yoksa gerçekten normal bir indirim miydi?
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Hayatımda ilkez ıspartada kamp yapcam

Peçete, ıslak mendil götürmeyi unutma
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Koltuk Yıkama Makinası?

Ama koltuk yıkama makinesi araba için de kullanılabiliyor. Kumaş koltuklu bir araba var ise amorti süresi daha kısa olabiliyor. Gerçekten kumaş koltuklu bir araba başka türlü temizlenmiyor çünkü. Bunu da unutmamak gerek
  7. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Ofisomi Güvenilir Mi?

Dostlar selamlar, Ofis için yazıcı alacağım en uygun bu sitede bulabildim. Alınır mı? Site güvenilir mi?
  8. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Pc kasa indirimleri (akvaryum veya beyaz kasa değildir.)

217 çok underrated bir kasa. İyice incelerseniz anlayacaksınız :D
  9. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Anadolu lisesimi mesem mi

Oto tamircilik öğrenmende yarar var. Eskisi gibi 6'da dükkan açıp akşam 10'da kapatan kimse kalmadı sanayide artık. Sanayideki adamlar devlet memurundan daha önce eve gidiyorlar. Meslekte öğrendiğin şey özel bir şey olursa parası baya var. Önemli olan kendi dükkanını açana kadar öğrendiğin...
  10. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Lian Li Lancool 217 Beyaz Tempered Glass USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa 5.599₺

Bundan birkaç ay önce siyahını bu fiyata aldırmıştım bir arkadaşa. Uzun süre TR'ye gelmesini beklediğim bir modeldir. İçindeki fanlar gayet kaliteli ve sayıca fazla. Tasarım olarak da şahane. Bu tarz bir şey arayan düşünmeden alsın.
  11. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Araba 5. vitese geçmiyor

Şanzımancıya git baskı balata seti değişir 15-20k arası bir şey tutar.
  12. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Bir sorum olacak yapay zeka hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Göbeklitepe'ye gitmediğin o kadar belli ki. Civarı 50-100km çapında hiçbir şey yok. dümdüz toprak
  13. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Kumtel Konvektör Isıtıcı 2500W 28mt2 için 1.498TL

2000w ısıtıcısını kullanıyorum KUMTEL'in. Çok hızlı ve iyi ısıtıyor. Elektrik faturasına da yansıyor bu bedel tabi. 2500w'ı düşündüğünde gereksiz masraf olabileceğini düşünüyorum. Ancak ürünün özelliklerinde 1250w düşük güç modu özelliği de mevcut. Bu şekilde kullanımda oda sıcaklığını iyi...
  14. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Asus PN41-S1-BC467AV N5100 4 GB 128 GB SSD UHD Graphics Mini PC 7.449 TL

Kimseyi kandırmalayım. Ofis için bile yetersiz. Ben NUC'lara bakıyordum ancak fiyatlar 30-40k arasında.
Geri