Free-sync özelliği sadece amd ekran kartları için kullanılan bir teknoloji yani hayır nvidia kartlarda kullanmazsın
1680053611
Yine de pek emin değilim belki laptopda kullanmanın bir yolu vardır.
5600x ile istersen çok az daha üstüne ekleyip rtx 2060 alabilirsin 3050'ye göre güç anlamında farkının az olmadığını söylüyorlar. Fakat bütçen bu ise gayet güzel bir seçim uzun süre kullanabileceğin bir sistem
Herkese merhaba geçtiğimiz gün kulaklığımın mikrofonu bozulduğu için arkadaş tavsiyesi ile Razer Blackshark v2 X modelini satın aldım fakat hiç tatmin edici bir kulaklık değildi bu yüzden iade işlemi başlattım. Rahatına yapısına konforuna hiçbir sözüm yok fakat iş oyun kısmına geldiğinde jak...
Biraz geç bir dönüş yapıyorum kusura bakmayın. Ekran kartını garantiye gönderim hiçbir sorun yok diyip geri gönderdiler sonrasında driverları ve windowsun driverlarını baya kurcaladım. Gördüğüm kadarıyla win 10 a gelen son 22h sürümü droplara sebep oluyormuş geri yükledim ve windows update'i...
Başka bilgisayarda denicek sistemim yok fakat 2 hafta önce bilgisayarcı tandığımda teste sokmuştum furmak testinde cidden düşük fps alıyordu sanırım 240 civarıydı 1080p
1677490607
İşte normal değerler bunlar fakat buna yakın bir değeri bile göremiyorum
D.O.C.P kullanılamıyor bu yüzden elle yükselttim
Driverları denedim fakat bir şey değişmedi
Chipset kurulu
Cs go da fps_max dememe gerek bile kalmıyor zaten 300 ü göremiyorum