Abdullahdemr isimli üyenin son içerikleri

1. A

Sunucumda İkinci IP adresi Çalışmıyor (Ağ Ayarları Sorunu)

Merhaba, Bir sunucum var ve iki farklı IP adresim bulunuyor. Ancak şu anda sadece birini kullanabiliyorum, ikinci IP adresine erişim sağlayamıyorum. Ağ ayarlarından kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Sunucu Bilgilerim: İşletim Sistemi: (Windows 11) Ağ Yapılandırması: (Statik IP )...
  2. A

Yandex Sifre Kurtarmak

Merhaba, Yandex kullanıyorum ve kayıtlı şifrelerim vardı. Bilgisayarımı sıfırladım ve bir program aracılığıyla veriler geri geldi. Ancak, o zaman kaydettiğim verileri nasıl bulabilirim?
  3. A

DL 180 Gen 9 suncuya Sdd takmak

Merhaba arkadaşlar ve değerli moderatörler, HP bir sunucum var. Bu sunucu için HP SSD'lerin çok pahalı olduğunu fark ettim, bu yüzden alternatif bir SSD takmak istiyorum. Bunu yaparken ek bir adaptör kullanmam gerekip gerekmediğini öğrenmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
  4. A

45 Bin TL Sunucu Toplama

Port ve IP ayarları basit kısmı. Ağ bağdaştırıcısını NAT (Network Address Translation) veya Bridged Adapter olarak ayarlarım. Bridged Adapter kullanırsam, sanal makine yerel ağda fiziksel bir cihaz gibi davranır. Modem üzerinde port ayarlamasını yaparım. İnternet konusuna gelince, bulunduğum...
  5. A

45 Bin TL Sunucu Toplama

Merhaba, 45 bin TL bütçem var ve bir sunucu toplamak istiyorum. Sunucuda Windows Server 2022 işletim sistemi olacak ve içinde sanal makineler çalışacak. Daha çok Plesk, Linux ve Windows işletim sistemleri ile ilgileniyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bir de yanında UPS alacağım, bu...
  6. A

Msı adaptör şişmesi normal mi ?

ilk aldığımda düz bir zemindeydi masamda yan bir seklide bırakmıştım Win11 format diski oluştururken. Staj gördüğüm yere masam dar videodaki gibi dik bırakmam gerekiyor o zaman test etmiştim sonrasın da saat 4 gibi bir gariplik sezdim elimi attığımda sallanıyordu. Elle dokunduğumda barız...
  7. A

Msı adaptör şişmesi normal mi ?

Merhaba. İyi günler. Dün yeni bir bilgisayar aldım. MSI. Dün adaptöre dokunduğumda her yeri kusursuzdu. Bugün ise daha birkaç saatlik kullanım sonucunda şişmeye basladı ve içerisi serin. Adaptör de ısınmamıştı. Bu normal mı? Garantiye yollamam lazım ama bildiğiniz gibi önümüzde bayram var...
  8. A

24 bin leptop önerisi ? - Moster alınır mı? ?

(2 farklı konu açmak yerine tek bir konuda kendimi sizlere daha iyi ifade edebileceğimi düşündüm) Merhaba gerçekten çok sıkıntılı bir dönemdeyiz leptop almak istiyorum. Bu sene uniye gideceğim, hedefin yazılım mühendisliği bu yüzden hem yazılım için hemde oyun için bilgisayar almak istiyorum ama...
Geri