hocam araştırdım dediğiniz konuyu detaylıca elde ettiğim sonuçları yazayım. hatalı olduğum yerleri düzeltirseniz sevinirim. öncelikte evet böyle bi olay var .hassasiyeti olan insanları etkiliyormuş. belli parlaklık üzerinde bu neredeyse olmuyor genelde %50 civarı şuanki kullandığım telefon s20...
DC dimming i asus da yapıyor diye okudum ama siz yapmıyor mu diyorsunuz çok uzattım ama kusura bakmayın emin olmaya çalışıyorum
1693334243
Asusun sağladığı ekran özellikleri bunlar
çok düşüğe çekmezsem ki VA panel monitör kullanıyorum akşamları gündüzleri dışarıda olduğum için laptop ekranına bakıyorum Sorun yaşar mıyım? Bilmediğimden soruyorum.
Bu konuyu bilmiyordum teşekkürler bilgilendirmen için araştırıp yazacacağım bu yüzden foruma soruyorum
1693331358
rahatsız ediyorum ama flickr testi yapma şansınız var mı acaba
teşekkürler cevaplar için bu modelde karar kıldım 16gb olması sebebiyle sizin attığınız tümleşik olmasaydı onu alırdım da yapacak bir şey yok ram öncelikli
myASUS da oled burning olayı içinde yer var beğendim onu. Alınır gibi ya cihaz son olarak ona karar verdim
1693323162
ikinci el mi hiç almadım sorun çıkar falan diye bulaşmayı düşünmedim
bakayım önerdiğin model var mı 25000tlye ? şuan geçici olarak i5 1135g7 elimde var onla cevap yazıyorum klavyesini bi tık beğenmedim. hepsi böyleyse asusun kalitesi daha iyi gibi şuanlık
1693322713
sen son olarak ne dersin 16gb ram olmaması için senin modele de bakamadım. okuyabilir misin...
yetmiyor en son 35e çıktım MBA m2 16gb 256 gb model var 512 olduğu anda 10k fiyat farkı geliyor. O yüzden 35k vermek yerine 10k daha düşüp buna karar vermiştim