Abdullahzel isimli üyenin son içerikleri

1. A

Xbox gamebar hesap girilmiyor

Forza Horizon 4'ü arkadaşımla oynamak için Xbox Game Bar üzerinden arkadaş ekleyecektim ama hesap açamıyorum. Giriş yap dediğimde hiçbir şey gelmiyor öylece kalıyor birisi Xbox uygulamasını indir dedi, indirdim ama uygulama sürekli atıyor. Oraya da giremedim.
  2. A

Anneannem kanser olmuş...

Geçmiş olsun Allah şifa versin
  3. A

Ekran Kartı Az kullanılıyor

ayarları yükseğe çekince sorun yok ama cs de grafikler iyi olmadığı için orada max grafiklerde oynamama rağmen malesef ekran kartı az kullanılıyor önceden böyle bir şey yoktu neden olduğunu anlayamadım.
  4. A

Ekran Kartı Az kullanılıyor

Selamlar 2 gün önce ark oynarken daha akıcı olsun diye en düşük ayarlarda oynayayım dedim ama ekran kartını az kullanmaya başladı sürekli 60 70 arasında dolaşıyor bu yüzden sabit ve yeterli fps alamıyorum önceden 140 fps alıyordum en düşükte fakat artık 100 fps bile zar zor veriyor.(120 hz...
  5. A

f/p kulak içi oyun kulaklığı

en fazla 120 tl lik kulak içi kulaklık önerisi şubat 12 ye kadar karar vermem gerekiyor şimdiden teşekkürler
  6. A

amd radeon hd 7660g 7670m dual graphics ayrılmış

Bundan yaklaşık 5 ay önce oldu bu şekilde o zamandan beri böyle bilgisayarcıya gittim ekran kartları bozulmuş olmaz boşa masraf dedi. Tek tek çalıştırabiliyorum ama önceden dual graphics olarak çalışıyordu bozulduğu zaman ekran siyah olmuştu ve 5 dk falan öyle kalmıştı bunları tekrar birleştirip...
  7. A

trust gxt 133 alınır mı

Bu mouse alınır mı uzun ömürlü 2 sene yada en az 1.5 falan birde atlama falan yapmasın istiyorum
  8. A

90 ₺'ya mouse önerisi istiyorum

Uygun fiyatlı gaming mouse önerir misiniz? trust gxt 133 nasıldır mesela kullanan var mı yoksa ne tavsiye edersiniz?(Max bütçe 90 tl)
Geri