Forza Horizon 4'ü arkadaşımla oynamak için Xbox Game Bar üzerinden arkadaş ekleyecektim ama hesap açamıyorum. Giriş yap dediğimde hiçbir şey gelmiyor öylece kalıyor birisi Xbox uygulamasını indir dedi, indirdim ama uygulama sürekli atıyor. Oraya da giremedim.
ayarları yükseğe çekince sorun yok ama cs de grafikler iyi olmadığı için orada max grafiklerde oynamama rağmen malesef ekran kartı az kullanılıyor önceden böyle bir şey yoktu neden olduğunu anlayamadım.
Selamlar 2 gün önce ark oynarken daha akıcı olsun diye en düşük ayarlarda oynayayım dedim ama ekran kartını az kullanmaya başladı sürekli 60 70 arasında dolaşıyor bu yüzden sabit ve yeterli fps alamıyorum önceden 140 fps alıyordum en düşükte fakat artık 100 fps bile zar zor veriyor.(120 hz...
Bundan yaklaşık 5 ay önce oldu bu şekilde o zamandan beri böyle bilgisayarcıya gittim ekran kartları bozulmuş olmaz boşa masraf dedi. Tek tek çalıştırabiliyorum ama önceden dual graphics olarak çalışıyordu bozulduğu zaman ekran siyah olmuştu ve 5 dk falan öyle kalmıştı bunları tekrar birleştirip...