Abdulsamet_67 isimli üyenin son içerikleri

1. A

20-30 k bandı idarelik sistem

Sağolunuz hocam staj parası ile fln bişeyler ayarlamaya çalışıcam biriktirip ömürlük bişey almayı planlıyorum bu zamanda pc toplamak dahada zorlaşıyo gitgide idarelik şeyler bile 40 k larda
  2. A

Sağolasın ustam uğraşman yeterli eyvallah 1772147296 Ama birde şöyle bişey var yazmayı unuttum 30 k direk param yok yani taksit ile fln alıcam alırsam
  3. A

Sağlam 2. El olsada olur 1-1,5 yıl fln kullanıcam sonra içindeki parçaları ayrı ayrı satarım kasayı flnda ömürlük bişey alıcam monitöre gerek yok birtane var ama televizyon gibi oda idarelik olcağı için çok sıkıntı olcağını sanmıyom
  4. A

Selamlar idarelik bir sistem lazım cs,valo,lol, böyle arkadaşlarla oynamalıl content warning tarzı oyunları açabilecek bişey lazım nası ve nerden toplaya bilirim alırsam tek yerden alıcam direk hazır sistem olursada olur evde bağlayabilceğim bir monitör var hdm girişi var monütör hariç 20-30 k...
  5. A

Çözüldü✓ Razer kraken x pedi eskidi nerden alabilirim

Razer kraken x lite bir kulaklığım var sağ pedi yıprandı nedense sadece ikisinide yenilemek istiyorum ama uygun ped bulamıyorum nerden bulabilirim (amazon hariç)
  6. A

Laptop oyun oynarken şarj kesiyor

Hocam benim laptop farklı ama bendede aynı sorun var çözebildinmi problemini adaptör değiştirince oldumu
  7. A

Rust açıldığında laptop şarj kesiliyor ve GPU görünmüyor

Kral bendede aynı sorun var ama benimki acer aspire laptop adaptör orjinalmi yoksa bi sebepten dolayı değiştirdinmi eğer değiştirdiysen kaç waltt
  8. A

Çözüldü✓ Acer aspire Laptop şarj olmuyor ne yapmalıyım

Şarjda gözükmüyor oyundan çıkıcada çıkart tak yapmak gerekiyo
  9. A

Çözüldü✓ Acer aspire Laptop şarj olmuyor ne yapmalıyım

Selamlar acer aspire bir laptopum var 2. El almıştım idareten arada oyun oynuyorum falan ama oyunlara girdiğim zaman şarjdada olsa iptal ediyor şarj düşmeye başlıyor bu gün cs2 girdim 1-2 el atıyorum şarj bitiyor çok gıcık etti durum batarya sağlığı iyi gözüküyor bi sıkıntısı yok şarj aletinden...
  10. A

Bana masa üstü bilgisayar önerin acilllll

Ekran kartı takıntın varmı illa rtx olcak fln
  11. A

İtopya masa üstü tavsiye

PHOENIX-5060T V9 / INTEL Core i5 14600KF / ASUS GeForce RTX 5060 Ti 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi Sizce olurmu alınır mı? be diyosunuz
  12. A

Çözüldü✓ Planladığım pc güzelmi?

Sağol teşekkürler fiyatlar artmassa almaya çalışıcam tekrardan sağolun
  13. A

Hepimize teşekkür ederim bana vakit ayırdığınız için sağolun çözüldü olarak işaretliyorum
  14. A

Ne kadarlık bir ekstra para gerekiyor
  15. A

70k 1749764571 Sağolun teşekkürler
Geri