Merhabalar ben overclock hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim fps değerlerim düştüğü için buna başvurdum bana overclock nasıl yapılır anlatabilecek varsa çok memnun olurum ekran kartım düz gtx 1650
Konuyu yeniden açıyorum kusura bakmayın ama ben bugün csde 90 fpslere kadar düştüm bi overclock yapmak istedim hiç bilgim yok 2026 da gtx 1650 ye hala oc yapılır mı bir de nereden yapıldığının videosu var mıdır acaba
Merhabalar elime uygun fiyatlı 8 gb ramler geçti sizce alıp ramleri mi yükseltmeliyim yoksa yeterli midir konuda iyi arkadaşlarımdan yardım istiyorum
Ryzen 5 5500
GTX 1650
A520M-A PRO
16 GB Ram
Merhaba yaklaşık 2 yıldır kullandığım sistemimde csdeki FPS'imin yetersiz geldiğini fark ettim ve CS'nin de işlemciyi bolca kullandığını biliyoruz sizlerden GTX 1650 ile uyumlu ve darboğaz yapmayacak güçlü bir işlemci tavsiyesi istiyorum belki ileride ekran kartını da değiştiririm ona göre...
Merhabalar yaklaşık bir yıldır dell2422hs monitörü kullanmaktayım ve güç kablosu temassızlık yapmaya başladı (bu dell markasının kablolarla alakalı kronik bir sorunu bu arada alacak arkadaşlara bildirilir) yeni bir güç kablosu alıcam fakat herhangi bir güç kablosu alsam bir sıkıntı yaşar mıyım...
merhabalar ben https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-6-x-6mm-isi-borulu-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bu modeli almaya karar verdim fakat kasamla uyumlumudur bilmiyorum yardımınızı bekliyorum
XIGMATEK GAMING X...
Merhaba maksimum 1500 TL bandında bir oyuncu klavyesi arayışındayım kriterlerim ise red switch olması veya diğer ses çıkarmayan switchler olabilir ve %75'lik bir klavye olmasını istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
win11 de sonic ses açılıyo fakat orda 7.1 yazması gerekiyor ama bende 7.1 diye göstermiyo çünkü razer blackshark v2 x 7.1 ini kullanmam için öyle yapmam gerekiyor lütfen yardım edin