dis gorunus ve dısarda kullanım ve mıkrofon ıcıne girip cıkan kullaklık benımde bayılarak gunde 12 saat 1 yıldıdr kullandıgım kulaklıkl artic nova 7 gen 2 sı cıktı ben gen 2 ye gectım bır fark yok
ben 5600 rx 6600 ekran kartıyla ortlama 350 fps alıyorum arkada 20 tane uygulama acık olmasına ragmen wındows optımızasyonu onemlı ama valorant ıslemcı odaklı ıslemcıde ram odaklı yanı tek ram bu kadar fark edıyor
1781443560
ıslemcı odaklı olmayan oyunlarda o arkadasanın sıstemıyle kendını...
bılgısayarı ne amacla kullandıgına baglı ben sadece valorant oynuyorum dersen 32 e gerek yok ama arka planımda 20 tane uygulama varken oynuyorum dersen fark yaratır
amd ekran kartı hotpostları daha yuksek oluyor 100 dereceye kadar normaldır furmarkta o sıcaklıga gelıyorsa sorun yok oyunlarda o dereceye cıkmaz
1781442937
2 cı el kartın vram testını yapmayı unutma
ekran kartı 38k sdd 10k ram 15k bu fıyat nıye boyle hazır sıstem cok uygun gozukuyor donalım arsivi hazır sistem onercek n11 ıle anlasmalı bence onu bekle
overclok yapınca normal sıcaklık 70 ise hotpost 100 derece oluyor dıyebılırım baska gigabyt oc serısı kullanıyorum bende boyle ama amd ekran kartlarında hotpost sıcaklıgı 100 e kadar normal o yuzden bana normal gelıyor