Daha bilgisayarı alalı 10 güne yakın oldu ve hep böyle düşük fpsler alıyorum sıcaklık değerlerim normal ama fps düşüsleri devam ediyor ayarları da yaptım sıvı soğutma kullanıyorum böyşe b,r sistemde 300-400 fps almayı beklerdim açıkcası ama yapılacak bir ayar var mı yok mu onu da bilmiyorum...
Böyle bir sistem yaptım PC hocası gg12 sisteme bazı özelleştirmeler yaptım ve resimlerde de görünebileceği üzere buraya yükledim. AutoCAD ve oyun odaklı kasmayan beni üzmeye bir sistem yapmayı tercih ettim. İşlemci ve ekran kartı beni AutoCAD anlamında yarı yolda bırakır mı ya da çok mu güçlü...
yaşamdır. çünkü evrende milyarlarca canlı yaşıyor ve biz bunları göremiyoruz. neden mi? kozmik ışınların yaydığı sinyallar neticesinde gözlerimizin göremeyeceği kulaklarımızın dahi işitemeyeceği aklımızın alıp da bünyemizin algılayamadığı dahiyene bir sistem var. onlar uzaylı da olabilir ya da...
Lenovo G510 laptopumda XMP ayarları yaparak RAM MHz'lerini yükselttim ve bilgisayarıma görüntü gelmiyor. Her şeyi yaptım internette yazılanları. RAM'lerim mi bozuldu yoksa anakart mı? Fan çalışıyor bilgisayar çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Başka bir çözümü var mıdır? BIOS'tan XMP açtım...