Abitcan isimli üyenin son içerikleri

1. A

4070S 32GB ram ve amd ryzen 7500f sistemde düşük fps alıyorum

cs:go 1736886891 sistemi itopya topladı sürücüleri ben yükledim ve hepsini yükledim güncel bir şekilde bu iş de bir ayarı yapmadım sanırım
  2. A

4070S 32GB ram ve amd ryzen 7500f sistemde düşük fps alıyorum

Daha bilgisayarı alalı 10 güne yakın oldu ve hep böyle düşük fpsler alıyorum sıcaklık değerlerim normal ama fps düşüsleri devam ediyor ayarları da yaptım sıvı soğutma kullanıyorum böyşe b,r sistemde 300-400 fps almayı beklerdim açıkcası ama yapılacak bir ayar var mı yok mu onu da bilmiyorum...
  3. A

Bu kasaya bu sistem uyar mı?

Böyle bir sistem buldum özelleştirdim sıvı soğutucu bu kasaya olur mu ve sizce bu sistem bu kasaya uyar mı, AutoCAD ve oyunları rahatça kaldırır mı?
  4. A

AMD Ryzen 7 8700G, RX 7800 XT OC 16GB sistem rahat AutoCAD kaldırır mı?

Peki işlemcimi bu işlemci ile değiştirirsem nasıl olur? AMD Ryzen 7 7700 5.3GHz 8 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 İşlemci
  5. A

AMD Ryzen 7 8700G, RX 7800 XT OC 16GB sistem rahat AutoCAD kaldırır mı?

Böyle bir sistem yaptım PC hocası gg12 sisteme bazı özelleştirmeler yaptım ve resimlerde de görünebileceği üzere buraya yükledim. AutoCAD ve oyun odaklı kasmayan beni üzmeye bir sistem yapmayı tercih ettim. İşlemci ve ekran kartı beni AutoCAD anlamında yarı yolda bırakır mı ya da çok mu güçlü...
  6. A

Evrenin Ana Maddesi Nedir?

yaşamdır. çünkü evrende milyarlarca canlı yaşıyor ve biz bunları göremiyoruz. neden mi? kozmik ışınların yaydığı sinyallar neticesinde gözlerimizin göremeyeceği kulaklarımızın dahi işitemeyeceği aklımızın alıp da bünyemizin algılayamadığı dahiyene bir sistem var. onlar uzaylı da olabilir ya da...
  7. A

Lenovo G510 RAM MHz yükselttikten sonra laptop açılmıyor

Lenovo G510 laptopumda XMP ayarları yaparak RAM MHz'lerini yükselttim ve bilgisayarıma görüntü gelmiyor. Her şeyi yaptım internette yazılanları. RAM'lerim mi bozuldu yoksa anakart mı? Fan çalışıyor bilgisayar çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Başka bir çözümü var mıdır? BIOS'tan XMP açtım...
Geri