iyi forumlar herkese öncelikle 2 yıldır deepcool ls520 markalı sıvı soğutucu kullanıyordum değiştirme kararı aldım işlemcim 5600x 240mm bir sıvı soğutma arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Arkadaşlar merhaba sorunu nasıl anlatacağımı da bilmiyorum ama şöyle ki 2 gündür olan bir sorun bu ara ara meydana geliyor internet sitelerinde veya masaüstünde gezerken pc kasıyor maus donuyor ve hareket etmiyor sonra hareket edip geri donuyor belli bir süre sonra ise kendisine geliyor pc ve...
yüksek ihtimal ile upgrade olur hocam oyun oynamayı seviyorum boş zamanlarımda o yüzden şimdi tamamlamak istiyorum sıvı soğutmayı birazda görünüşe önem veriyorum
1692303812
Aklımdakilerden birisi buydu teşekkür ederim
1692303826
Dediğinize bakqcağım
Herkese iyi forumlar.. Altta belirttiğim parçaları kullanıyorum şu an stok soğutucu ile sıcaklık aldı başını gitti. Boşta 60-65 yükte 90 üstü oluyor. Oyunlarda takılmalar ve donmalar yaşamaya başladım rahatsız ediyor. Performanslı uzun süre götürecek bir sıvı soğutucu arıyorum. Bütçem 3000 TL...
İyi forumlar arkadaşlar sorunumu çözemediğim için sizlerden yardım almak istedim . Battlefield 5 oynuyorum ve az FPS aldığımı düşünüyorum youtube testlerine baktığımda aynı sistemle 2 kat FPS aldıklarını farkettim. Afterburnerla baktığımda GPU kullanımım düşük görünüyor sorun ne olabilir veya...