Bilgisayarim açınca bazen bios ekranı gelmeden masaüstü aciliyor bazen bios geliyor normal aciliyor bazen hic görüntü gelmiyor klavye fare ışıkları yanıyor bazen masaüstü gelince görüntü gidiyor ama masaüstü aktif çünkü rastgele tuşa basinca Windows hata sesi geliyor bazen yine görüntü gidince...
Troy kartı olanlara 855 TL güzel bi soğutucu
https://www.pazarama.com/thermalright-assassin-king-120-se-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-814256003995?magaza=betaplus&utm_source=price_comp&utm_medium=Akakce_cpc&utm_campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma-standart&v=1.12.6
Öncelikle bir kumpas alıp kartın orijinal padlerinin kalınlığını ölç sonra ona göre pad satin al vrami cok taşirmadan ölçüp kes ve yerleştir eger pad kalin alirsan vram soğur gpu alev alır tam tersi olursa gpu soğur vram alev alır
Bir hata edip Zotac rtx 3080 amp holo ekran kartı aldim kart 81 dereceye çıkıyordu bende açıp macununu yeniledim ama ısı düşmedi yapay zekaya danıştım termal pad kalın geliyor blok temas etmiyor dedi bende padleri söküp macun sürüp karti furmark ile test ettim 55 dereceyi gecmedi ama malum pad...
180 hz monitorum var dp ile önceki ekran kartımda (3060ti) 180 hz alıyordum şimdi rtx 3080 adlım en fazla 120 hz alabiliyorum bi türlü düzeltemedim yardım !!
180 hz monitorum var dp ile önceki ekran kartımda (3060ti) 180 hz alıyordum şimdi rtx 3080 adlım en fazla 120 hz alabiliyorum bi türlü düzeltemedim yardım !!