abstergo isimli üyenin son içerikleri

1. A

Lütfen yardım görüntü gelmiyor

Bilgisayarim açınca bazen bios ekranı gelmeden masaüstü aciliyor bazen bios geliyor normal aciliyor bazen hic görüntü gelmiyor klavye fare ışıkları yanıyor bazen masaüstü gelince görüntü gidiyor ama masaüstü aktif çünkü rastgele tuşa basinca Windows hata sesi geliyor bazen yine görüntü gidince...
  2. A

❌İndirim Bitti! Thermalright assassin king 120 se kule tipi işlemci soğutucu troy karta 855 TL

Fazlasiyla değer 5 borulu ve bu fiyat bandindaki en iyi soğutuculardan biri
  3. A

❌İndirim Bitti! Thermalright assassin king 120 se kule tipi işlemci soğutucu troy karta 855 TL

Troy kartı olanlara 855 TL güzel bi soğutucu https://www.pazarama.com/thermalright-assassin-king-120-se-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-814256003995?magaza=betaplus&utm_source=price_comp&utm_medium=Akakce_cpc&utm_campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma-standart&v=1.12.6
  4. A

PC İçin gamepad önerisi

Techstorm t28 fiyatina göre cok güzel gamepad analoglar çok hassas drift yok dualsense 5 tipinde
  5. A

3080 tam performans için işlemci önerisi

Am4 sistem varsa ryzen 7 5700x rahat işini görür
  6. A

Yardım Gigabayt GTX 1660 oc termal ped değişimi.

Öncelikle bir kumpas alıp kartın orijinal padlerinin kalınlığını ölç sonra ona göre pad satin al vrami cok taşirmadan ölçüp kes ve yerleştir eger pad kalin alirsan vram soğur gpu alev alır tam tersi olursa gpu soğur vram alev alır
  7. A

Sonu "ez" ile biten kelimeler bulun

Fotosentez
  8. A

❌İndirim Bitti! 7go 7GAB-03 20000 PA Araç Süpürgesi 1.749 TL (N11)

Ben aldim batarya ölü geliyor sorun yasayanlar vardi bende yasadim garantiye yollicam
  9. A

Ekran kartı termal pad

Bir hata edip Zotac rtx 3080 amp holo ekran kartı aldim kart 81 dereceye çıkıyordu bende açıp macununu yeniledim ama ısı düşmedi yapay zekaya danıştım termal pad kalın geliyor blok temas etmiyor dedi bende padleri söküp macun sürüp karti furmark ile test ettim 55 dereceyi gecmedi ama malum pad...
  10. A

Çözüldü✓ Dp ile180 hz sorunu.

kardeş görmüyormusun orda display port yazıyor 1766144147 diğer dp portuna aldım düzeldi
  11. A

hayır hiçbir çözünürlkte vermiyor
  12. A

zaten ordan yapıyorum
  13. A

180 hz monitorum var dp ile önceki ekran kartımda (3060ti) 180 hz alıyordum şimdi rtx 3080 adlım en fazla 120 hz alabiliyorum bi türlü düzeltemedim yardım !!
  14. A

Ekran yenileme hızı sorunu

180 hz monitorum var dp ile önceki ekran kartımda (3060ti) 180 hz alıyordum şimdi rtx 3080 adlım en fazla 120 hz alabiliyorum bi türlü düzeltemedim yardım !!
  15. A

mouse hareket ediyor

arkadaşlar hallettim teşekkürler mouse sürücülerini silip yükledim düzeldi
Geri