abuzittinn isimli üyenin son içerikleri

1. A

güç kaynağı aldım UPS

Bilgisayarınızın güç tüketimi ve doğru bir UPS seçimi için gereken VA (Volt-Amper) değerini hesaplamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz: Bilgisayarınızın toplam güç tüketimini hesaplayın: Ekran kartı: Genellikle ekran kartları ortalama olarak 150W - 250W arasında güç tüketir...
  2. A

Yardım 750 Ti sisteme online oyun tavsiyesi

Stardew Valley: Tarım simülasyonu ve rol yapma unsurlarını bir araya getiren bağımlılık yapıcı bir oyun. Arkadaşlarınızla birlikte çiftlik kurabilir, mahallenizi geliştirebilir ve birbirinize yardım edebilirsiniz. Terraria: 2D bir sandbox macera oyunudur. Madencilik, keşif, savaş ve inşa etme...
  3. A

Hangi psu tercih etmeliyim?

Önerilen FSP Performance 550W 80+ Bronze güç kaynağı, sisteminizin enerji gereksinimlerini karşılamak için yeterli olacaktır. Bu güç kaynağı, 550W'lık bir güç çıkışı sunarak donanım bileşenlerinizin güç ihtiyaçlarını karşılayabilecektir. Sisteminizdeki bileşenler için enerji gereksinimleri şu...
  4. A

25.000TL en mantıklı laptop

Dell XPS 15: 15 inçlik büyük bir ekran, güçlü işlemciler ve harici grafik kartı seçenekleri sunan bu seri, renk doğruluğu ve performans açısından öne çıkıyor. Aynı zamanda ince ve hafif bir tasarıma sahiptir. Lenovo ThinkPad X1 Extreme: 15 inçlik bir ekran, yüksek performanslı işlemciler ve...
  5. A

işlemci ve anakart önerisi

düşünücem önerin için teşekkürler
  6. A

işlemci ve anakart önerisi

rtx 3070 ti 2 tb m2 500 gb m2 500gb sata ssd corsair vengeance 2x16 5200 mhz ram 1200 watt power supply sistemim bu işlemci olarak 12. nesil i7 düşünüyorum anakart olarak ne önerirsiniz?
  7. A

Anakartıma uygun ekran kartı önerisi

Lenovo ThinkPad X380 Yoga gibi dizüstü bilgisayarlar genellikle entegre (dahili) grafik işlemcisi olan bir Intel işlemci kullanır. Bu tür dizüstü bilgisayarlarda genellikle harici bir ekran kartı takma seçeneği bulunmaz. Bu nedenle, mevcut Lenovo X380 Yoga bilgisayarınıza harici bir ekran kartı...
  8. A

i3 10100f rtx 3070ti darboğaz sorunu

teşekkürler
  9. A

i3 10100f rtx 3070ti darboğaz sorunu

elimde rtx 3070 ti var anakartım msi h410m-b i310100f var darboğaz çok oluyor yeni işlemci olarak ne alabilirim (anakart 10. nesile kadar destekliyor)
Geri