Marka tercihim pek yoktur fakat gönlüm kaliteden yana kısaca uzun süreli kullanmayı planlıyorum ayrıca ekran kartı olarak 3060 düşünüyorum bu tarz bir öneriniz varsa hangisini almam daha uygun olur
Ne kadar kötü bir durumda olduğuna bağlı bazı travmalar zamanla atlatılır bazıları yüzleşerek ama verilebilecek en sade ve gerçekçi tavsiye onunla yaşamayı öğrenip pes etmemektir
malware veya başka çeşit virüs yok bunu denedim başka slotu yok ne yazık ki farklı bilgisayarda da aynı şekilde yapıyordu daha öncesinde ram olayını denedim muhtemelen rahmetli olacak gibi
Şimdi şöyle arkadaşlar bu daha önce oldu ve chipset hatası olarak bulundu o sırada düzelttik ve uzun süredir bu sıkıntı yoktu hatta ilk olduğu sıralarda direk olarak bilgisayar kapanıyordu vs. sonra görev yöneticisinden baktım acaba başka bir sorun mu diye tam olduğu sıralarda gpu 3d kullanımı...
megalisans üzerinde olan programlar crack olarak veriliyor sanırım herhangi bir hesaba giriş yapmıyorsun aldığın sürümle kullanıyorsun sadece creative cloud falan hak getire