yanmai micpro x2 isimli mikrofonu bugün satın aldım eve geldim kurdum ama malesef seste cızırtı var bilen arkadaşlarıma sorduğumda ses kartı lazım dediler bi ses kartı önerir misiniz yada usb ses kartı usb ses kartı daha pratik olur aslında ama pek anlamıyorum ses işlerinden bir öneri alabilir...
maksimum 1000 tl ye mikrofon önerisi yapabilir misiniz çok profesyonel olmasına gerek yok dc valo falan için ama kendi arayüzü olursa mikrofonun sevinirim
tekrardan bozuldu arkadaşlar ekran kartının durumundan ötürü 50 derecenin altına düşmemesi gerek onuun için arkada sürekli furmark açık render kapalı bir şekilde 50 derecenin altına düşmesin diye ama malsesef yine fan ayarları bozuldu
msı afterburnerdan fan hızı yüzde 25 altına inmiyor neden acaba dün iniyordu bugün indiremedim yardımcı olabilir misiniz
1743231206
çözdüm arkadaşlar fan ayarlardan zero curve bilmem ne ayarını açtım oldu yapamayanlar için
nasıl çözeriz fırına mı atayım ayırıp
1743183350
ısınsa da zaten 65 dereceyi geçmiyo kart yük altındayken 2 fan yaprağı kırık olmasına rağmen furmarkda
Oyun açık değilken falan yani soğuduğu zaman ya da yük altında değilken ekrana çizgiler geliyor sapıtıyor bir driver hatası veriyor yazılımdan şu an bunu yazarken arkada FurMark açık kapanmaasın diye nasıl çözebilirim sadece bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.