Maalesef düzeltemedim sanırım anakartımda sensör hatası var yeniden Windows yükledim acaba driver sorunu olduğu için mi kapanıyor diye. Ardından kapanmalar durdu ama sıcaklıklar hala 120 derecedeydi lazen termometre ve termal kamera ile kasanın içinde her yere baktım 1 saatlik occt testi sonunda...
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda bir sistem topladım parçaları;
Amd ryzen 7 9700x
Gigabyte aero 5070ti oc
Colorful B850m v14 frozen
Klevv 2*32 6000mhz cl30 ram
2 TB Samsung 990 evo plus
Corsair RM850x psu (24 pin anakart ek kablosunda beyaz örgü kablo var)
Arctic III pro 360 Argb
Lian Li 207...
Bütçe önemli değil eğer arasında fark edilebilir bir fark varsa 3-5 e çok bakmam 6800xt 3600 e 2k da darboğaz yapar mı onu kestiremiyorum birde dediğim gibi psu korkutuyor
1743916831
Tek kule assasins yeterli mi yoksa biraz daha arttırıp çift kule spirit mi almalıyım
İkinci elden 10K bütçeye kadar ekran kartı almayı düşünüyorum. Öncelikli hedeflerim; 2K oyun, basit YouTube video renderları ve lokal yapay zeka kullanımı. Sahip olduğum parçalar şu şekilde:
Ryzen 5 3600 (Duruma göre sessizlik için kule tipi hava soğutucu satın alabilirim)
Gigabyte B450MS2H...
Arkadaşımın kullandığı modemin önemli olduğunu düşünmüyorum çünkü sadece orada değil çoğu yerde aynı şeyi yapıyor. Şuan pc yanımda değil akşama doğru ağ kartımın tam modelini yazarım. Teşekkürler.
Huawei matebook 16 ryzen 7 5800h laptobumu yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum. İlk aldığım zamanlarda herhangi bir sorunu yoktu ama son 1-2 aydır sürekli WiFi sorunu yaşamaya başladım. Önceden sadece WiFi bağlantım kopar 1 dk sonra kendiliğinden geri bağlanıyordu ama son 2-3 haftadır İnternete vpn...