ace84 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Kemik yaşımı nerede öğrenebilirim?

Merhaba 18 e gireceğim 2 ay sonra akrabalarım arasında çok kısa kalıyorum 174-175 boyum Genetikte var acaba gelecekte atabilirmiyim diye öğrenmek istiyorum Devlet hastanesinde (ücretsiz/ücretliyse fiyat) boy atıp atmicağimi kemik yaşımı nereden randevu alarak öğrenebilirim?
  2. A

Ryzen 5 5500 hakkında soru

Teşekürler. Teşekürler.
  3. A

Ryzen 5 5500 hakkında soru

Cyberpunk 2077 Oynunda 1080p Ultra Settings Ortalama ( 70-110) FPS GPU Kulanımı 85-99% 6700 XT CPU Kulanımı 60-80% R 5 5500 Herkes Darboğaz olur dedi ve hazır bir sistem bu gaming.gen.tr den aldım ama sanırım darboğaz yok sizce varmı varsa azmı ?
  4. A

gamingentr den aldığım sistem hakkında

usta takılmıyorumda yani ssitem boşta anlamadım
  5. A

gamingentr den aldığım sistem hakkında

6700 xt SAAT hızı artık ingilizcesini bilmiyorum boştayken böyle normalmi?
  6. A

Bu değerler Darboğaz mı demek?

6700xt - 5 500 Darboğazım varmı anlamadım?
  7. A

Aldığım sistem ve monitör hakkında ne düşünüyorsunuz? (klavye önerisi yaparsanız sevinirim)

Bende 5500 lusunu aldim param yetmedi 5600 üne :)
  8. A

Amd ekran kartı indirimleri nasıl oluyor?

Aynen dediğim gibi fatura no ekran kartinin uzerindeki kod ile basvura basiyon giriyon onlari
  9. A

Amd ekran kartı indirimleri nasıl oluyor?

Ekran kartının uzerindeki kodu ve faturo no ile basvuruyon ben yaptım gondermelerini bekliyorum
  10. A

Çözüldü✓ YARDIM -Ekran kartını çıkarırken mandal çıktı

Kral her yerden itirdim biryerde oturdu çit sesi geldi usteki hocamin dedigi gibi çok sağolsun yoksa aglicaktim sinir oldum ilk pcemde
  11. A

Kral geldiği gibi oldu şuan aldigimdada boyleydi suan tam olduğu gibi cok sağol 1686225610 Saglam dursun diye legoda koydum altina 0 sarsilma baya sağlam oldu
  12. A

Oldu sanırım geldigi gibi duruyor suan cikmiyorda 1686225508 Eyvallah cok sagol kral oldu be birde su power girislerini kontrol edermisin tv ye bağladım görüntü aldim aygıt yoneticisindede gördüm bir sıkıntı yok şuan gibi
  13. A

1686225251 Olmuyor ya fotograf atamiyorum
  14. A

1686224973 Videosu falan varmi nasil yapicam
  15. A

Yeni aldım bugün 1686224812 1686224892 Nasil takicagim geri
Geri