Arkadaşlar kulaklık qlmayı düşünüyorum zam gelmeden önce arctis pro alma planım vardı ancak şuanda g733 ile jbl quantum 910 aradında kaldım eski kulaklığım...
SErver kayda bile gerek yok ağustosa kadar kullanabiliyorum ağustosdada 45k ya kayıt yaptıracağıma kadar alırım bir s25 ultra yurt dışı daha 8 ay onu 4 ay...
9kdan üstü yok malesef zaten taksitle alacağım ancak biraz forumlarda bakıncada hissing yapıyor eski seri diyorlar biraz ajlıma takıldı 7+da da mevvıttu ama...
Nova pro baktığım kadarıyla aradığımı vermiyor nova serisi genel oalrak sadece oyun üzerine müaik tarafıyla ilgilenmiyor o yüzden bana göre nova serisinin...
Gaming gene sorduğumda 7800 ile kullanacağınız zaman takın faydası olur demişlerdi ama farklı cfm olayını düşünmemiştim fanların biri egzosa hali hazırda...
Evet arkadaşlar 9k ya arctis pro almayı planlıyorum amazon üzerinden 6 taksitle kulaküstü hem müzik hem oyunda üst düzey bir kulaklığa ihtiyacım var...
şimdi arkadaşlar elimde peerless assassin var bunu 7500f ile kullanıyordum fitkız kurulumu yaparken 66 derexe cpuz testlerinde 66 derece 5050mhz falandı hep...