Acelorion Pax isimli üyenin son etkinliği

• Acelorion Pax
    Acelorion Pax, Rtx 5000 ve anlamsızlık başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bende katılıyorum buna eski kartları bırakmışlar dediğim eski kartın işte farkı yok eski kartta bunu yapabilir bu özelliği kullanabilir sen yeni karta...
  • Acelorion Pax
    Yok ben bu duruma %100 katılıyorum yeni kartlar hayal kırıklığı, 3 ve 4gb vram modülleri varken kartları 16gb vram çıkarıp performansı da %20 artırırsam ben...
  • Acelorion Pax
    İntel ile amd nin toparlanışını bekleyeceğiz artık laxım olursa beğenirsek 6090 alırız artık o zamana yurtdışı giderim zaten benim açımdan bunlaın problemi...
  • Acelorion Pax
    Bu serinin olayı veri bant genişliği ve güncelliği oldu. Vram den biraz AI dan biraz birkaç ufak dokunuşlar %25-30 farkı aşkın güç katıyorlar. Bu seriden...
  • Acelorion Pax
    Sunumlarda verilen rakamlar hemen hemen tam tutmaz hiçbir oyunda kullanılan sistem farklı işlemci farklı yazılımcı adam arkaplanda çalışan herşeye...
  • Acelorion Pax
    5070 iddia ettikleri gibi mfg ile 4090 performansına erişiyorsa gayet yeter yetmeyecek diyorsada demin güzellediğin kelimelerşe ters düşmüş olursun biz...
  • Acelorion Pax
    Kas gücü olarak benzer vs olsalarda güncellik farklı teknoloji vs diye yazılımın gücünü artırıyorlar kas gücü azıcık damlayla artıyor oyun oynayan adam için...
  • Acelorion Pax
    olurmu canım hiç. sorsan buradaki ahaliye 5070 4090dan daha iyi ve 4070 superler 15 k olmalı. adamlar simdiden piyasayı belirledi.
  • Acelorion Pax
    bu iş koca bir sömürü oldu zaten. eğer elindeki kart sana yetiyorsa bu tekelleşmiş ekran kartı üreticilerine 5 para vermeyin. ulan düşünüyorum düsünüyorum...
  • Acelorion Pax
    Bende Ryzen 7 5700x ve RX 6800 var. Aşağı yukarı 4-5 sene dokunmayı düşünmüyorum. Oyunların istediği sistem gereksinimlerini fazlasıyla karşılıyor.
  • Acelorion Pax
    Çözmeleri lazık bu sorunu işte lisa su olmuyor artık ver istifanı aç gençlerin önünü koltuk sevdalısı diktatör kadın git torun sev artık
  • Acelorion Pax
    hocam testlerde insanların gözlerini boyuyolar insanların neden diye sorucaksanadamlar dlss kısmını gösterip çok fazla güç aldığını görünce OOOO ÇOK GÜZEL...
  • Acelorion Pax
    ne yani yazılıma binlerce dolar mı veriyor insanlar? komik abi... 3000 serisi kartı olan bile bu kartlara para vermesin. adamlar yazılım satıyor artık kas...
  • Acelorion Pax
    İş amaçlı sattıkları ürün zaten 5090 1736281051 Yok yauv o kadarda değil aşağı yukarı yüzde 10 artış var şükretmek lazım 1736281248 Oyunların...
  • Acelorion Pax
    Beklemedeyiz zamanında intel monopol diye nefret ederdik şimdi intelin elini öper konuma geldik neyseki konumumuz sabit monopollerden nefret ediyoruz...
Top Bottom