Bende katılıyorum buna eski kartları bırakmışlar dediğim eski kartın işte farkı yok eski kartta bunu yapabilir bu özelliği kullanabilir sen yeni karta...
Yok ben bu duruma %100 katılıyorum yeni kartlar hayal kırıklığı, 3 ve 4gb vram modülleri varken kartları 16gb vram çıkarıp performansı da %20 artırırsam ben...
İntel ile amd nin toparlanışını bekleyeceğiz artık laxım olursa beğenirsek 6090 alırız artık o zamana yurtdışı giderim zaten benim açımdan bunlaın problemi...
Bu serinin olayı veri bant genişliği ve güncelliği oldu. Vram den biraz AI dan biraz birkaç ufak dokunuşlar %25-30 farkı aşkın güç katıyorlar. Bu seriden...
5070 iddia ettikleri gibi mfg ile 4090 performansına erişiyorsa gayet yeter yetmeyecek diyorsada demin güzellediğin kelimelerşe ters düşmüş olursun biz...
Kas gücü olarak benzer vs olsalarda güncellik farklı teknoloji vs diye yazılımın gücünü artırıyorlar kas gücü azıcık damlayla artıyor oyun oynayan adam için...
bu iş koca bir sömürü oldu zaten. eğer elindeki kart sana yetiyorsa bu tekelleşmiş ekran kartı üreticilerine 5 para vermeyin.
ulan düşünüyorum düsünüyorum...
hocam testlerde insanların gözlerini boyuyolar insanların neden diye sorucaksanadamlar dlss kısmını gösterip çok fazla güç aldığını görünce OOOO ÇOK GÜZEL...
ne yani yazılıma binlerce dolar mı veriyor insanlar? komik abi...
3000 serisi kartı olan bile bu kartlara para vermesin. adamlar yazılım satıyor artık kas...
Beklemedeyiz zamanında intel monopol diye nefret ederdik şimdi intelin elini öper konuma geldik neyseki konumumuz sabit monopollerden nefret ediyoruz...