Fotoğrafta gözükse keşke denedim gözükmediğinden koymadım şöyle herkes açsın bi baksın iyice birazdan tüm kontrastı aydınlığı falan fulleyip çekmeyi denerim
Beyler msi mpg 274urfqd 4k 16ühz monitörüm var bu monitörde bazı oyunlarda çok bazı oyunlarda az belli olan içeriden dışarıya iç içe dairwler var böyle...
Bu bandda kulaklık almaya düştüyse iş a101 bim kulaklıklarından çokta farklı bir performans vermeyecektir git al 3 5 tane kotukça takarsın birde steelseries...
güncelleme olarak yanıtlarda 4xde gecikme oldupunu belirtip 3x e düşerek oynadığımı belirttim zaten bu benim reddettiğim bir konu değil ki 2x en sağlıklısı...
Uzun oynanış güncellemesi 4x de blurlanmalar yaşanmakta ve oyun deneyimini kötü etkilemekte bunun çözümü olarakda 3x modda lsg açabilirsiniz tüm sorun...
Öyle zaten k8nu dlss değil zaten dlss zaten açık bak konu dlss içinde gelen frame generation lossless frame generation şuan nvdia frame generation dan çok...
Buyrun arkadaşlar geçen günlerde bahsettiğim denemeleri yaptım değerler ortada grafiksel kayıp yok gecikme daha azaldı
Bence şuanda yapılqcak en mantıklı...