Acelorion Pax isimli üyenin son etkinliği

• Acelorion Pax
    Acelorion Pax, Ekran Kartı kategorisinde Nvidia yeni driver fps düşüşü başlıklı bir konu açtı.
    Rtx 5000 ile gelen dlss4 güncellenesinş yaptım dlss4 güncellemesi öbcesi max ayarlar ile 4k da 80 fps alırken şimdi 76 fps alıyorum o kadar reklam yqptılar...
  • Acelorion Pax
    Acelorion Pax, Ekran kartı overclock başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Konunun amd ile alakası yok ya da afmf ile weilguard mesela oyun esnasında yer yer savaşırken 40 fpsleri gördüğüm oluyor dlss fg optimizasyon yapma görevinş...
  • Acelorion Pax
    Gecikme olmadığında açıyorum ama bazen bazı oyunlar oluyor leş gibi optimizasyonuyla düz dururken 130 savaş esnasında 40lara inen heh o oyunlarda gerekebiliyor
  • Acelorion Pax
    Yakmadım ama dlss4 güncellemesi gelip nvidianın güncel uygulamasının fps düşürmw sorununu çözmeden sürekli msi afterburner ayarı yapmayla uğraşmam orası...
  • Acelorion Pax
    Can sıkıntısı zaten benimkisi 125 güç limiti 1000 mhz memory 120 mhz core clock artılıyla yüzde 5 6 fps artışı elde edebiliyorum furmark gibi testlerde fps...
  • Acelorion Pax
    Acelorion Pax, Soğutma/OC/Modifiye kategorisinde Ekran kartı overclock başlıklı bir konu açtı.
    Soru açık arkadaşlar Ekran kartıma overclock yapacağım. Msi afterburner ile yapıldığını gördüm ama bunda anladığım kadarıyla afterburnerı sürekli açmak...
  • Acelorion Pax
    Acelorion Pax, S25 Serisi TR fiyatları belli oldu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kaşıt üzerinde snapdragon elit ya da diğer ismiyle gen 4 var yüzde 50 ye kadar ortalama güçlü ama pratikde yüzde 20 25lerde kalacaktır bundan kaynaklı daha...
  • Acelorion Pax
    Acelorion Pax, S25 Serisi TR fiyatları belli oldu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Dayı s24 ultrada ilk çıktığında 85k 90k falan çıktı ben geçen yaz 32k ya alfım hala kullanıyorum bal gibide alırsınız 40k ya
  • Acelorion Pax
    3 ay sonra kaçak gelir 40k ya max alırsınız
  • Acelorion Pax
    Acelorion Pax, Sistemin Ederi Ne Kadardır başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ekran kartı bile yok kasımda 2070sli 3600xli 700w psulu sistemi monitörüyle bir 17 5k ya bıraktım ki hala aunı fşyqta gider ekran kartsız bu pc çok bu fiyat...
  • Acelorion Pax
    Hocam biraz fazla yazmadınız mı? Sahibinden'de bu fiyata kat kat iyi sistemler var
  • Acelorion Pax
    Acelorion Pax, Monitöre ekran gelme sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yok yae ne olacak driver güncellerkende git gel yapıyor
  • Acelorion Pax
    Acelorion Pax, Monitöre ekran gelme sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Onunla alakası vardır drivera müdahil oluyor sonuçta sürekli yapmadıkça bir şey olmaz
  • Acelorion Pax
    Acelorion Pax, Monitörde iç içe daireler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Fotoğrafta gözükse keşke denedim gözükmediğinden koymadım şöyle herkes açsın bi baksın iyice birazdan tüm kontrastı aydınlığı falan fulleyip çekmeyi denerim
  • Acelorion Pax
    Acelorion Pax, Monitör kategorisinde Monitörde iç içe daireler başlıklı bir konu açtı.
    Beyler msi mpg 274urfqd 4k 16ühz monitörüm var bu monitörde bazı oyunlarda çok bazı oyunlarda az belli olan içeriden dışarıya iç içe dairwler var böyle...
Top Bottom