ikiside İKi fanlı evewt ısınacaktır ama çok fark oalcağını düşünmüyorum ikiside giriş seviyesi kart çünkğ
1760120046
fiyat olarak 41k kadar iyidir hocam bence
çok bir numarası yok 1000mbps internet kullanmadığın için modemin kutusundan çıkan bile işini görür bence. :D gigabit internete geçersen kabeldirk iyi...
yo senin monitor baya bi eski hocam gördüğüm kadarıyla. 1000-2000 liraya hdmi girişli 60fps bir monitor alsan işini çözer. sana kalmış ama gidip 75fps olan...
80 altına düşerse garantiden ücretsiz değişim alıyorsun 2 yıl içinde. ama çok zor onu da düşürmen. 4800 lira verip değiştirebilirsin bataryayı. Başka çözüm...
şimdi kullandığın kart da bir problem vardır. problem değil aslında ama desteklemiyordur onu kastediyorum. teknoloji yenilendikçe eski özellikler kayboluyor.
anladım. 20k civarı biriktirip direk ddr5 geçmelisin bence. bu saatten sonra ddr4 e yatırım yapmak saçma olur. yok illa kalcam diyorsan ikinci el herhanhgi...
muhtemelen monitorun 60fps desteklemiyor. 60fps e oc yapıyor ama o da böyle sorunlara yol açar. 50 fps kullanacaksın mecbur. diğer bir sebep hdmi to vga...