achardir isimli üyenin son içerikleri

1. achardir

❌İndirim Bitti! Thermalright Wonder Vision 360 11160(+Kargo)

açmadan iade et. bide niye 6 tane aldın ki? bunlarım rpm düşük ya 1800rpm falan. artı problemli fanlar lcd olanlar ses yapmaya başlıyor rulmanlardan. ama benim kafa rahat yolluyorsun değiştiriyor lian li o konuda. rahatım yani :D
  2. achardir

akakçede fiyat 7800 gözüküyodu sitelerine bakmadım. mesela bak daha ucuz burda niye bilmiyom lol. incehesap çok garip site. 1780175440 lian li bu tl serisinin üretimini bitirdi. yeni TL FLEX fanlar çıkacaktır yakın zamanda piyasaya. bunlar da yavaş yavaş stok eritiyor olabilir.
  3. achardir

fiyatlar aynı gibi. mesela tl lcd fanlar reverseblade olanlar. tr de 7900 şuan newegg de 7200. arada cuzi farlar var. strimerlar falan mesela çok ucuza geliyor gaming gecesinden alırsan. yoska aynı fiyat. aio"lar ilk çıktığında tr ye gelince pahalı oluyor özellikle incehesap inanılmaz paralara...
  4. achardir

araştırdım hayır ben yazdım bu yazıyı :D :D 1780174858 bende bilmiyodum öğrenmiş oldum kendi pompalarıymış. Bekleyelim bakalım tr'ye gelene kadar zaten varsa bir problem reddite düşer. takipteyiz konuşuruz yine gelince stoğa.
  5. achardir

Lian Li HydroShift II OLED Curved sıvı soğutucusunda kullanılan pompa Lian Li’nin kendi üretimi (tasarımı) bir pompadır. Şirket bu modelde Asetek veya Apaltek gibi üçüncü parti üreticileri kullanmayı bırakmıştır. Kendi Üretimi (In-House): Pompa motoru Lian Li tarafından özel olarak...
  6. achardir

Lian Li O11 Vision Compact Fan Setup

valla çok ses yapıyor öncelikle. ve hava kabarcıkları o arka kısımdaki yerde kalıyor. sıkıntı çıkarır mı sanmıyorum ama ses çok kafa ağrıtıyor. tabi senin aio farklı belki o kadar problem olmayacaktır. ama aio almadan önce mutlaka araştır senin o aio kasaya yapılmış build var mı diye. bazen bazı...
  7. achardir

4000 TL'ye Kablosuz Klavye

bence 75 altı klavye alınmamalı.
  8. achardir

1600rpm kadar düşüyor galiba quite modda. zaten max döngü hızı da 2400rpm sessiz olduğuna eminim. onun haricinden bro benim tryx ters çevirdim 2600rpm de ses kesildi ya belli belirsiz şu an. 1780173685 tahminim min 15k 15-20 arası çıkış yapar sonra düşer bence. 13 seviyelerine. (bahsettiğim...
  9. achardir

valla uğraşmak istemedim yaa aldım geçtim direk. 1780173399 32" kullanıcam. yana da belki 27"
  10. achardir

şaka mı gerçek mi. 180 yeter diye düşündüm ben ama şu an ki kullandığım masa 1.20...
  11. achardir

BURDA taksit yoktu ben pazarama üzerinden aldım. 15100e geldi 3 taksit. 14750 peşin vermektense 3 taksit çektim pazaramadan
  12. achardir

4000 TL'ye Kablosuz Klavye

heralde W75 YA https://wraithesports.com/products/wraith-w75-analog-klavye-founders-edition-on-siparis?srsltid=AfmBOopD08JiqNIqnbk6uaBTUXLiJ_Wv6h-0uv_xPY4GAFl8K13_csd_
  13. achardir

https://karr.store/?srsltid=AfmBOoqQTcoVEKjBHNCDctX1WZjLU4MBUPl8fx_0La3AOfysoJYEONPH burdan aldım güzel baya kalitesi hoşuma gitti. tavsiye ediliir. 180x80cm lol 1780173196 beklerimm yozgata hahahha
  14. achardir

lian li aldım hocam pazartesi gelir heralde. thermalright da aldım da açamadım kutusundan düğün telaşından :DD sonra lian li indirime girmiş onu aldım dün 3700e
  15. achardir

bu hafta düğün var... pc yi taşıcam. Lian li sipariş verdim gelsin onu takarız artık yeni evde. masa falan aldım yükselir hahahahah. instagram setup yükleniyor yakında :D
Geri