achardir isimli üyenin son içerikleri

1. achardir

Kingston 16GB Beast EXPO 6000MHz CL30 DDR5 Single Ram 9.405 TL!

piyasadaki en iyisi evet
  2. achardir

Kingston 16GB Beast EXPO 6000MHz CL30 DDR5 Single Ram 9.405 TL!

Ben Şahsen ramlerin 2026 q2 de tekrardan stabil olacağını düşünüyorum çok zorundaysan bir kit al. DDR4 te isen ram fiyatları düşüne kadar bekle. ddr5 fiyatları eski fiyatlarına tabi ki dönmez ama şu an şişirilmiş fiyatlarla kesinlikle alınmaz. şu an piyasada yeteri kadar ram ver. sadece firmalar...
  3. achardir

🔥İndirim CMF Buds 2a ANC TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık 1.159TL

kullanan var mı nasıl kulaklık bende şu an https://www.amazon.com.tr/dp/B09W9JXFPV?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 var. ama kulağımdan düşüyor sürekli bu daha iyi midir?
  4. achardir

Yardım Game Garaj Slayer XT7-5060 C2 vs MSI Cyborg 15 / 60K Bütçeyle Hangisi Alınmalı?

ben msi'dan memnun olan hiç görmedim bir de bak msi ekran kartı kaç W. düşükse hertürlü slayer.
  5. achardir

🔥İndirim World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında Toplam 600 TL indirim Kişiye Özel

300 tl direk indirim olarak yansıyor yani diyelim 400 liralık 10 dolarlık bakiye aldınız steamdan 420 lira 120 tl gözüküyor borçta 300 lirayı düşüyor otomatik. apple store bakiyeside ekledim aynısı oldu.
  6. achardir

🔥İndirim Amazon %5 indirim kuponu (MAX 1000 TL)

hawk koltuk almanı tavsiye etmiyorum rahat değil ve ben sürekli kayıyorum koltuktan leşşş gibi koltuk valla
  7. achardir

🔥İndirim Apple MagSafe şarj aygıtı (2 m) 1,909 TL

evet o yüzden direk temudan aldığım cihaza takmıyorum direk üstüne koydum korkuluk görevi görüyor :DD
  8. achardir

Yardım Recep Baltaş'ın Lianli videosu hakkında

beyaza boyaman yok muuuu power için de extansion alabilirsin ya da strimer. temuda ucuz yollusu var. benim powerda siyah yani
  9. achardir

🔥İndirim Apple MagSafe şarj aygıtı (2 m) 1,909 TL

gereksiz pahalı bence telefonu yatay bile kullanamıyorsun standby modunda. ben naptım temudan bi tane aldım ona takmıyom şarjı ama magneti var üstüne takıyom :D
  10. achardir

Yardım Recep Baltaş'ın Lianli videosu hakkında

eyvallah brom allah sana da nasip etsin dicemde imzandaki sistem müko zaten. :D gel değişelim :kekw:
  11. achardir

🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

Teşekkürler. Umarım güzel gelir ve orijinaldir.
  12. achardir

🔥İndirim 7800x3d 14.766₺ + Peşin Fiyatına 9 Taksit!

brom acelen yoksa bekle ya ben 3 ay önce aldım bu fiyatlara cl30 16x2... kesinlikle değmez bence elbet düşecek yani bu ramler...
  13. achardir

🔥İndirim 9800x3d 20.888 TL + 9 Taksit

anlık spikelardan bahsediyorum yoksa o seviyede kalmıyor. tabi ki. ama bu yaşadığım spike'ların hiçbirini sıvı soğutmada yaşamadım ondan bahsediyorum.
  14. achardir

🔥İndirim 9800x3d 20.888 TL + 9 Taksit

eski sistemimde takılıydı 6 ay 1 yıla yakın kullandım. sıkıntısı yoktu. sistemimde 45 dereceyi geçmiyordu işlemcim. termal dağılama da bakmıştım çıkarınca sıvı soğutmayı takmadan önce heryere rahat dağılmıştı yani. mx4 kullandım bide. 1765976058 biosun güncelse sıkıntı olmaz. bios güncelle ama...
Geri