achardir isimli üyenin son içerikleri

1. achardir

İş Bankası'ndan Bugüne Özel Bedava Kahve

neleri kahve olarak sayıyor anlamadım ki. gitsem bir restoranda kahve içsem saymaz heralde kahve olarak
  2. achardir

Gigabyte Gaming A16 3TH Ryzen 7 260 16GB 512GB SSD 8GB RTX5050 85W 48000TL

icra takibi başlattın mı peki? banka hesaplarına direk bloke çekerdin alırdın paranı
  3. achardir

Gigabyte Gaming A16 3TH Ryzen 7 260 16GB 512GB SSD 8GB RTX5050 85W 48000TL

imzandaki yaşadağın problem neydi hocam?
  4. achardir

Yardım EXPO olmayan bellekler nasıl tam hızda kullanılır (AM5)

muhtemelen manual olarak ayarlamaları yapabilirsin. eğer profil yüklü değilse.
  5. achardir

Yardım EXPO olmayan bellekler nasıl tam hızda kullanılır (AM5)

vatandan gelmiş bellekler :D
  6. achardir

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G5 Monitör (OLED 27" 2K 180Hz) - 19,5 bin TL

mükemmel bir oled değil bu arada fiyatına göre mükemmel ona laf yok ama 15k civarına falan düşmesi gerekiyor tam anlamıyla f/p olması için ki yurtdışında bu fiyatlara satılıyor.
  7. achardir

🔥İndirim Lian Li O11 Vision Compact Beyaz 5.999 TL

çok güzel sahne ya :peepokalp::peeposad:
  8. achardir

benim aio şu an aynı durumda. Uğultu yapmaya başladı yakın zamanda. aldığım ilk günden beri cızırtı yapıyordu. Senin yaptığın şekil deneyeceğim olmazsa zaten garantiye. @Perfectshot06 sorun çözülürse sende alırsın bi panoroma SE.
  9. achardir

sıvı soğutucuyu böyle kullanmak Air bubble'a sebep veriyorlar diyordu doğru mu?
  10. achardir

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

fiyatlar eski seviyelerine gelmiş gibi iptal gelmezse çok güzel fiyatlar ihtiyacı olan kaçırmasın net
  11. achardir

🔥İndirim Lian Li Strimer Wireless 24P 3.499 TL

Her konuda sana katılıyorum ama kapı gibi firma ya ürünlerinin arkasında bu kadar duran başka firma ben görmedim direk alıp sıfırıyla değiştiriyorlar tamam bozulabiliyor ama bu güveni sağlaması benim gözümde lian li yi GOAT yapıyor.
  12. achardir

15k civarı diye tahmin ediyorum. 17- 20 arasında çıkar tr de sonraa 15-17 arasına gider
  13. achardir

ekran kartının üstündeki bak bu görüntü şekil işi. 1774041582 senin alacağın aio'da belli abi hiç boşuna bakma sağa solo Lian Li Curved AIO. uygulama üstünden hareket falan ettirebiliyorsun ekranı inanılmaz inovatif. Ben şahsen başka bir şey almazdım. Q3 çıkar diyorlar ama beklemedeyiz...
  14. achardir

tizin üstüne bir de deli gibi uğultu yapmaya başladı şu an RMA yolu gözüktü allah yar ve yardımcım olsun bakalım WRAITH ile nasıl bir savaşa gireceğim. Senin çözümünde basit Lian li curved gelene kadar bekle parayı faize at. 12k nin faiziyle güzel bir zurna dürüm yersin afiet :D :D
  15. achardir

https://www.incehesap.com/lian-li-strimer-wireless-24p-g89-pw24-1w-t-00-fiyati-75938/ bu anakartın büyük yerine. 24 pin olan. bu ikisinden birini de sen seç birisinde 8 şerit rgb var birinde 12 şerit rgb var. Ekran kartında 12vhp olduğunu varsayıyorum. ve benim kişisel görüşüm 12 şeritli olanı...
Geri