achardir isimli üyenin son içerikleri

1. achardir

Lian Li Uni Fan TL Lcd Wireless Param Yetmiyor 30hz Yeter mi ?

neyy yok öyle bir şey. tl lcd flex ile lcd olanları mı karşılaştırıyorsun anlamadım eğer öyleyse TL LCD flex almalısın tl fanlar kaliteli değil
  2. achardir

Yeni Asus OLED Monitörler Sızdırıldı

OLED teknolojisi öyle bir noktada ki şu an her yeni monitorde değişiyor gelişiyor. ben şu an 322ur ile mutluyum en az 3-4 yıl kullanırım rahat. O ara ne çıkarsa onu alırım. bu piyasayı takip etmek imkansız yakalamak imkansız çok hızlı.
  3. achardir

❌İndirim Bitti! Hawk Gaming Chair Fab E1 7.299tl

şu an güncel kullandığım koltuk ikea markus benim gömlek gömlek kaliteli hawk'a göre. çok memnunum
  4. achardir

❌İndirim Bitti! Hawk Gaming Chair Fab E1 7.299tl

HAWK oyuncu koltuğu alınmaz. bende var memnun değilim oturduğun zaman kayıp düşüyorsun
  5. achardir

Asus Rog Strix Xg27aqwmg Alınır mı?

BİLMİUOM
  6. achardir

ÇIKMADI DAHA
  7. achardir

hayır benim attığım asusu al. :mad: 1785908690 ben senin yerinde olsam ama triple mod msi beklerdim
  8. achardir

Bu Sıvı Soğutucuya Göre İşlemci Sıcaklığı Normal mi?

bence fazla. benim işlemcim asla 59 dereceyi geçmiyor tam yükte. kesinlikle normal değil 3600mm Sıvı soğutucu kullanıyorum bu arada. 240MM sıvı soğutucu neden alınmaz işte cevabı :kekw:
  9. achardir

R7 7800x3d İşlemci İçin Aigo Dn240d 240mm Sıvı Soğutma Yeterli mi

ya adam akıllı oturtamadın ya da soğutcunun pompası bozuldu. pompa sesi duuyuyon mu nasıl sesler geliyo
  10. achardir

Kule Tipi Vantilatör Önerisi

bende bu var memnunum. 1000 liraya almıştım 1750 olmuş ama halen alınır bence...
  11. achardir

Yardım Ddr5 Sistem Toplama Yardım. Palit-Pny RTX 5060 Ti 8gb 20k'ya Alınır mı

5060ti de 5060 da 8gb olduğu için alınmaz 9060xt 16gb almalısın
  12. achardir

20-30 Bin TL Arası OLED Monitör Önerisi?

https://www.amazon.com.tr/dp/B09CD57PMJ?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&language=tr_TR bütçeni biraz arttrıp bunu almalısın. alınmabilecek bu seviyelerdeki en iyi woled model.
  13. achardir

Iphone 16 Pro 470 Devirde %91 Pil Sağlığı

20-80 arası kullandım ben hep. genelde hep 50 civarında şarja taktım ama çok düşürmedim hiç şarjı. ama yapılan testlere göre sadece %2-3 lük bir farkı oluyor bataryayı hunharca kullananlara göre 1785670315 gürgençler falan orijinal troy de öyle
  14. achardir

Iphone 16 Pro 470 Devirde %91 Pil Sağlığı

benim şu an 87 de 825 döngü 15 pro. Bence benimkini değiştirme zamanı geldi. 1 günü çıkarmıyor artık Güvenilir bir serviste değiştireceğim yada apple storedan randevu alıp orada.
Geri