mükemmel bir oled değil bu arada fiyatına göre mükemmel ona laf yok ama 15k civarına falan düşmesi gerekiyor tam anlamıyla f/p olması için ki yurtdışında bu fiyatlara satılıyor.
benim aio şu an aynı durumda. Uğultu yapmaya başladı yakın zamanda. aldığım ilk günden beri cızırtı yapıyordu. Senin yaptığın şekil deneyeceğim olmazsa zaten garantiye. @Perfectshot06 sorun çözülürse sende alırsın bi panoroma SE.
Her konuda sana katılıyorum ama kapı gibi firma ya ürünlerinin arkasında bu kadar duran başka firma ben görmedim direk alıp sıfırıyla değiştiriyorlar tamam bozulabiliyor ama bu güveni sağlaması benim gözümde lian li yi GOAT yapıyor.
ekran kartının üstündeki bak bu görüntü şekil işi.
1774041582
senin alacağın aio'da belli abi hiç boşuna bakma sağa solo Lian Li Curved AIO. uygulama üstünden hareket falan ettirebiliyorsun ekranı inanılmaz inovatif. Ben şahsen başka bir şey almazdım. Q3 çıkar diyorlar ama beklemedeyiz...
tizin üstüne bir de deli gibi uğultu yapmaya başladı şu an RMA yolu gözüktü allah yar ve yardımcım olsun bakalım WRAITH ile nasıl bir savaşa gireceğim. Senin çözümünde basit Lian li curved gelene kadar bekle parayı faize at. 12k nin faiziyle güzel bir zurna dürüm yersin afiet :D :D
https://www.incehesap.com/lian-li-strimer-wireless-24p-g89-pw24-1w-t-00-fiyati-75938/ bu anakartın büyük yerine. 24 pin olan.
bu ikisinden birini de sen seç birisinde 8 şerit rgb var birinde 12 şerit rgb var. Ekran kartında 12vhp olduğunu varsayıyorum. ve benim kişisel görüşüm 12 şeritli olanı...