bu nedir ** ya yıldım ben format attım oda çözmedi 2 yıldır yoktu 3 4 aydır bu problem war format çözer dedim olmadı w 10 kurdum aynı w 11 kırdım gene aynı
yazılımsal çöküyor
ya bende 4 5 aydır yaşıyorum 2 yıldır sorunsuz sıkıntısız kullanıyordum ne oldu anlamadım
1757535611
format çözer diye düşündüm we 1 hafta olmadı format atalı işletim sistemi w11 pro
öncelikle merhaba ekran kartında yani sanırım yazılımsal bir problem yaşıyorum Furmark testinde 15 20 dk yüke sokuyorum 73 dereceyi geçmiyor %50 fan hızında ama çökme yok herhangi bir oyun oynarken cs2 veya fortnite vb oyunlarda 1 2 sn lik bir donma ve sonrasında çökme yaşıyorum siyah ekran...
UYKU MODU KAPALI
sadece 15 dk sonra ekranı kapat açık diğer 2 seçenek kapalı uyku modu veya hazırda beklet modu
olay görüntüleyicide görünensarı tek hata DistributedCOM adlı bir hata oda güvenlikle alakalı sanırım
kırmızı görünen de TPM-WMI adlı bir hata Bu makinede Güvenli Önyükleme...
bu sorun 2 3 aydır oluyor pc tozlandı ısı değerleri arttı diye stock fanı sıvı soğutma ile değiştirdim bütün pc komple tozdan arındırdım şimdi sorularına geleyim
güçkaynağı POWERBOOST Glacier 650 w 80 plus
cihazın takılı oldupu prizde sadece derin dondurucu takılı fakar kablo kallafi bir kablo...
25,8,1 sürüm yüklü şu an
1754950538
kardo soylediklerini format hariç daha yeni yaptım hatta stock fan wardı onuda sıvı soğutma ile değiştirdim darboğaz a benzemiyor ama olabılırde bilmiyorum
1754950605
daha önce darboğaz falan yoktu ki sitem de darboğaz a girecek bir üst seğment alt segmet...
sistem
asus b550m-k
ryzen 5 5600
msi rx 6700xt
32 gb ram vs vs
yaşadığım problem pc de oyun oynarken veya film izlerken farketmeksizin pc anlık sanki donuyor ve ekran simsiyah oluyor monitör kararıyor ve tekrar geliyor ortalama 2 3 sn arasında bir sürede driver siliyorum tekrar yüklüyorum amd...