vade farksız maximum karta 9 ay varsa alayım ama oman max korkutur beni hocam.
1771802143
linki varsa bir bakayım.
1771802214
güzelde dediğim gibi servis...
İçinden usb bellek çıkıyor tek seferde hepsi kuruluyor o çok basit ayrıca anakartta NAHIMIC ses sürücüsüyle geliyor bana göre en büyük + sı bu valla...
klavye değişimi muhabbeti çok umurumda değil açıkcası önemli olan kafam ağırmasın şimdi sizde böyle ama donanım arşivi kanalının yorumlarının en altında...
Klavye en ucuz parça örnek veriyorum ama anlaşılan sende anlayacak kapasite yok. Herhangi bir sorun çıkınca 1 laptop parası tamir parası çıkarınca sana...
Kim diyo yanıyor diye boş yapmasınlar arkadaşım da var. 77 cpu 73 gpu arc raiders oyununda valo ve cs2 de felan cpu 70 gpu 68 ler de geziyor bu islemciye...
game garajı inceledim ama bazı insanlar yanıyor diyor ayrıca bunda 8 bit diğer modeli var x3d onda 10 bit ekran diyor bende anlamadım bir fark mı var ayrıca...
Tabi ki 9955hx ve 5070ti dostum marka takıntın yoksa gamegarajın laptopunun incelemeleri epey bir kanal inceledi hepsinden olumlu not aldı. Sırf Asus diye...
Benim boşta 40 42 de geziyor hocam fanların cfm değerinden olabilir ayrıca anakart güç kabloları arkada olduğu bir tık serin oluyor olabilir. Benim kart...
boşta sıcaklıklar nasıl acaba kartınızın.Benim kasadan mı bilmiyorum ama boşta bu şekilde 54 56 arası
aslında kasa değişmeyi düşünüyorum Lian Li Vector...
İntel alma zaten amd serisi bak 9955hx olanlardan peynir ekmek gibi gidiyor zam hepsiburada kaynaklı olabilir sitelerinden bak game garajin idefixten felan