Thp genelde sıkıntılı motor hocam ustasını bulman lazım herkes çözemez normal ustayım diyen çözene kadar paran uçar deneme yanılma yapa yapa arızaları bulmak için mini copper s modellerinde de aynı motor var performanslı ama cebi yakar 207 le mansım vardı çünkü arıza başladı mı ardı arkası...
Biz komple tj yi 55w sabitledik hepsini 3 ayari da 115w gpu kullaniyoruz zaten cs2 ve valo oynuyo fps uçuyor 3d oldugu icin altinda sogutucu var claw marka
Reis turbo extreme mod daha fazla isitiyor normal moda cek oyle dene bi biz öyle yaptık farketti islemci 55w sabitledik ayrica biz de cok memnunuz valla
Valla reisim garantilik bir durum olmadı 3 aydır kullanıyor o konu için bir şey diyemeyeceğim ama garanti suresi icinde bozulur ederse tamir suresi 20 gün 20 günü geçerse kullanman icin cihaz veriliyor demişlerdi ve serviste gecen sure garanti suresine sonradan ekleniyor demislerdi. Tamir vs...
İçinden usb bellek çıkıyor tek seferde hepsi kuruluyor o çok basit ayrıca anakartta NAHIMIC ses sürücüsüyle geliyor bana göre en büyük + sı bu valla 9955hx3d arkadaşımdaki valo da cs2 de fps inanılmaz alırsanız onu öneririm 500 nits 300hz 2k Standart zaten cihazda
Kim diyo yanıyor diye boş yapmasınlar arkadaşım da var. 77 cpu 73 gpu arc raiders oyununda valo ve cs2 de felan cpu 70 gpu 68 ler de geziyor bu islemciye mükemmel değerler bana göre altında soğutucu var stand gibi olanlardan
1771800401
Klavye degisimine kac para isteyecekler diye laptop mu...
Tabi ki 9955hx ve 5070ti dostum marka takıntın yoksa gamegarajın laptopunun incelemeleri epey bir kanal inceledi hepsinden olumlu not aldı. Sırf Asus diye 5070 ve paneli kötü olanı almam. Game garaj modeli her türlü üstün ve sorunsuz ayrıca termal sogutma pad dedikleri olayda epey serin...
Benim boşta 40 42 de geziyor hocam fanların cfm değerinden olabilir ayrıca anakart güç kabloları arkada olduğu bir tık serin oluyor olabilir. Benim kart oyunda 55 leri görüyor çünkü