Acilyardim isimli üyenin son içerikleri

1. Acilyardim

Çözüldü✓ Telefonum suya düştü calışıyor ama ekran yok

1 sene sonra güncelleme: trlefonu ekim ayında yaptirdim 4300e bide 700 de bi seye verdim 5k ya ysptirdim ekim 2023 den beri kullanıyorum telefonun heryeri degisti gibi oldu ama suanlik memnunum yardimci olanlara teşekkürker
  2. Acilyardim

Duruyo cihaz orjinal servis 5890 telefoncuda 4000 istedi yaptıramadık eski iphone 7 var onu yaptırdık onu kullanıyom elimiz genişleyince onu yaptırcaz da umarım fotolar veriler vb gitmemistit
  3. Acilyardim

Garantisi bozuluyo o yüzden götürmüyoz 1688127283 Yapma ya 1688127373 Karşılaştır gene hangisi daha iyi epey gibi sitelerden bak az para degil nihayetinde bide benim gibi suya girince direk bozulacak bişi alma ama performans acısından memnundum a54 den
  4. Acilyardim

120fps oynuyodum 120hz bide cok iyi akıtıyo oyunu
  5. Acilyardim

hocamlar pirince koyduk pazartesi goturcez servise garanti almadılar yakında servis var 1688068874 Haklısında cok guvendim telefona bide 12k verince bi beklentş olustu
  6. Acilyardim

Hocamlar bu suya düşüşün 3.günü pirince yatırayımmı yoksa garantiye goturmeyi mi bekliyim 1688026495 Garantiye şansımı denixem ama telefoncuya götürüp düzeltip bişi olursa garantiye goturebiliyomuyum ona göre telefoncu yani samsung servise goturcem
  7. Acilyardim

Havuz suyunun tatlı su olmadıgını unutmusum biraz fazla güvendim telefona
  8. Acilyardim

Abi ekonomi el vermiyo telefonsuz kalınca stres yaptim kusura bakma 1687993014 Bide ne sorunları var tam belli degil suanlık ekran yok sadece 1687993068 Sitede 1 metrede 30dk dayanir demesine güvendim bide 10cm girmeden cıkardım 30sn durdu durmadı
  9. Acilyardim

Masraf cıkmasın istiyorum ödeyemem garantiyi bidekilde kullanmak istiyorum ama dedigin gibi sıvı temasını zaten anlarlar ne dicem bilmiyorum bide cihazı mediamarkttan aldik bide not: beylikdüzündeyim cok uzaga goturemem 1687992726 Samsung un kendi sitesinde a54 ekran degisimi 1800tl diyo ama...
  10. Acilyardim

iphone 14pro max şarj soketi yandı

Önerebileceğiniz güvenilir ve fiyatta yardımcı olacak biyer varmi samung ve apple 2 telefon için
  11. Acilyardim

Bende ekran calısmıyo sadece büyük ihtimal bide belki şarj soketinde sıkıntı vardir onu test etmedim bide simdi telefonu gotursem kaç k ister 1687991386 Bide havuz benim deniz degil
  12. Acilyardim

Tasarimi iyi ama ısınıyo biraz exynos 1380 var ama iyi telefon 1687991152 Suya girdi komple ama cok durmadı
  13. Acilyardim

Hocamlar yani şimdi diyosunuzki s.ctın mı yoksa garantiye vereyimmi 12k gitti mi ve tamir kaç k gelir 1687940683 Denixem şansımı o zaman 1687940728 Ne yalan soyliyim gaza geldi dedim dayanir iphone 7 bile dayaniyo ama gel gorki malesef dayanmadi 1687940769 Ondanda telfoncuya goturmek...
  14. Acilyardim

deneyecem sansımı umarım telefoncuya gitmeme gerek kalmaz
  15. Acilyardim

telefonu alalı 2 ay olmadı taksitde zor oldu yani para yok garantiden yararlanmak zorundayim 1687937928 yalan olarak ne dicem bilmiyorum ekran calısmıyo ama telefon calısıyo ve buyuk ihtimal sudan kaynaklı hasar var yalan soyledigimi anlarlarsa sıkıntı yaratırlarmı yada cihazı geri...
Geri