Merhaba arkadaşlar, RDR 2 için bir Türkçe yama indirdim. WinRAR şeklinde dosyaları çalıştırmadan direkt klasöre atıyorsunuz.
İndirmeden önce linki tarattım bir şey çıkmadı indirdikten sonra dosyayı tarattım.
VirusTotal linki şu şekilde; VirusTotal
Burada gösterilen virüs false positive mi...
Arkadaşlar merhaba cyberpunk'ı bitirmeye yaklaştım sıradaki oyun olarak rdr 2 oynamayı düşünüyorum.
Fakat rockstar her zaman ki hainliğini yapıp inatla resmi türkçe yama yayınlamadı şu oyun için.
Çalışan güvenilir, virüs barındırmayan bir rdr2 türkçe yaması istiyorum sizden.
Kullanıp sıkıntı...
Merhabalar arkadaşlar aoc bir monitör kullanıyorum overdrive modu var araştırdım ve özelliğini öğrendim piksellere fazla voltaj vererek ghostingi önlüyormuş
Görselini bıraktığım şekilde gözle yaptım, testte çok net belli ki 3. seviye harika görünüyor. İlk seviyede az olsada bir ghosting var...
Arkadaşlar merhaba görsellerle desteklediğim gibi nvidia resmi destek listesinde gözüken bir monitör neden g-sync menüsünde resmi desteğe sahip değil diye gözüküyor? Adaptive-sync açık monitörde kontrol ettim.
Merhaba arkadaşlar daha önceki philips ölü piksel maceramdan sonra monitörü iade ettim.
Şimdi biraz bütçe arttırdım ve AOC 24G42E Monitörünü almak istiyorum? Şu an 5300 TL
Bu fiyata değer mi?
Aoc panellerinde ölü piksel oranı ve politikası nedir?
FPS ve hikayeli oyunları karışık oynuyorum...
Merhaba arkadaşlar daha önceki philips ölü piksel maceramdan sonra monitörü iade ettim.
Şimdi biraz bütçe arttırdım ve AOC 24G42E Monitörünü almak istiyorum? Şu an 5300 TL
Bu fiyata değer mi?
Aoc panellerinde ölü piksel oranı ve politikası nedir?
FPS ve hikayeli oyunları karışık oynuyorum...
philips evnia serisinde yeni olduğu için galiba hata yapıyor bu konularda.
Aoc gibi tecrübeli bir markayı tercih etmek istiyorum ama bu ölü piksel midemi çok bulandırdı
philips evnia 3200s modeli 180 hz ips panel olan iade ettim çoktan. AOC 24G42E geçmeyi düşünüyorum
1747825380
çok ilginç bir olay banada paneller tırt gibi geliyor ama emin olamadım
Arkadaşlar geçen gün bir monitör aldım ilk gün bir şey göremedim fakat 1 hafta sonra 4 ölü piksel oluştu şikayeti ile iade ettim param bugün hesaba dönmüş.
Yaptığım hareketi önce bir anlayalım. Monitörü direk fişten çekip kapatmadım hiçbir zaman elektrikte gitmedi. Bilgisayarı kapat diyorum...
hocam hadi rdr neysede oyununa türkçe eklemiş bi şirkete korsan oyunla cevap vermeyi kendime yakıştırmıyorum adamlar bizi düşünüp türkçe eklemiş ayıp olur.
Merhabalar steamdb verilerine göre rdr 2'nin min türkiye fiyatı şu an ki fiyatı olan 14,99 dolar.
God of war ise 19.99 dolar olarak belirtilmiş.
Bu oyunlardan birini almak istiyorum.
Fakat önümüzde şöyle indirimler var ;
Zombiler vs. Vampirler Festivali: 26 Mayıs - 2 Haziran
Steam Next...