5k-8k arası bir monitör alıcam laptopum var sistemi yeterli ama 60hz ve fps oyunlarında çok sorun çekiyorum o yüzden hzsi yüksek bir monitör alıp laptopu bağlamayı düşünüyorum ne alabilirim en iyi önerir misiniz
Kulaküstü kulaklık almak istiyorum 1500 civarları bütçem var mikrofona konfordan daha çok önem veriyorum steelseries arctic nova 1 e bakmıştım fakat çok fazla yankı yapıyormuş başka nasıl önerileriniz var
artık düzgün bir mouse almak istiyorum şimdiye kadarki tüm mouselarımın kablosu bozuldu o yüzden kablosuz alıcam bütçe en fazla 1300 civarları ama illa da 1300lerde olmak zorunda değil daha ucuz da olabilir valo lol oynuyorum
Arkadaşlar 2k civarları çok beğenirsem de 2.5kya çıkabileceğim bir bütçem var saat almak istiyorum ama daha önce hiç internet üzerinden bir saat almadım trendyoldaki saat satıcıları orijinal mi satıyor saatleri orada işler nasıl dönüyor bilmiyorum ya da orijinal olduğundan nasıl emin olabilirim...
Merhabalar yeni spora başladım protein tozu olarak proteinocean markasını elraennden gördüm aldım 16 servisliği 400 tl ama high nutrition diye hiç adını duymadığım bir marka daha gördüm 76 servisliği 300tl civarı alınır mı yoksa hiç duymadığım için tehlikeli mi olur protein oceandan devam mı edeyim
Albion online başladım hangi classı seçmeliyim mage ve fighter düşünüyorum tank healer ya da ranged olmam ama hangisi daha güçlü olur tavsiye verir misiniz ?
2005 doğumluyum metin 2 tarzı ya da knight online tarzı şeyler hiç oynamadım çok da hevesim var bu tarz arkadaşımla yeni başlayıp oynayabileceğimiz oyun var mıdır knight online falan da olabilir eski yeni farketmez şuan en iyisi hangisidir önerileri alabilir miyim ?