actn isimli üyenin son içerikleri

1. A

Çözüldü✓ ASUS TUF 5070 Tİ ALINIR MI ?

iade ettim asus tufu 57 bine 5080 aldım pny ince hesaptaki inşallah iyi yapmışımdır.
  2. A

neden
  3. A

olmadı kutuyu açmam cumaya kadar bekletirim ya amazonda iade noktasında sıkıntı olmuyor zaten :D
  4. A

ya beklemek istiyorum aslında ama arkadaşın dediği gibi geliyor hemen tükeniyor kaçırmaktan da korkuyorum biraz
  5. A

https://www.amazon.com.tr/ASUS-RTX5070TI-Gaming-NVIDIA-GeForce/dp/B0DVH1Y9VN/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=EKQ9SE8KDWEH&dib=eyJ2IjoiMSJ9.FhkjwKBTandwbs3RRCbA-H592k-NjpLOIQCOAzKm_mcSh-FvPfhRwswbSJtcn9XDpjorWw9Eb1_7BJEcATqLJhCHs_0Mvp2UmcJeySlcjFnvW9n7H90haCbssYG40QsuOgV...
  6. A

BenQ Zowie XL2411K monitörde lekeler

Teslim edileli 3 gün oldu hocam. Thh başvuruda bulundum. Teşekkür ediyorum ilginiz için.
  7. A

İlk 14 gün içinde koşulsuz iade hakkımız yok mu bizim firma neden servis üzerinden iletişime geçmemi istiyor anlamıyorum. Sinerji bilgisayarla bu tarz problemler yaşayanlar olmuş servis dönüşü 14 günü geçtiği için iade almıyoruz diye belirtmişler bu seferde.
  8. A

monitörde ufo testi yapıp buraya bir resim atabilir misiniz ?
  9. A

Movie modunda da aynı problemle karşılaşıyorum sinerji bilgisayara ürünü iade etmek istediğimi söyleyince servise göndermem gerektiğini servisten böyle bir karar çıkarsa iade edebileceğimi söylüyorlar. Galiba tüketici hakem heyetine başvurucam.
  10. A

Sadece netflixde değil youtube veya farklı platformlardaki siyah sahnelerde de aynı lekeler meydana geliyor.
  11. A

BenQ Zowie XL2411K monitör aldım. Monitörde özellikle siyah ve karanlık sahnelerde dizi film izlerken ekranda bu şekil lekeler çıkıyor problem nedir acaba ?
  12. A

Monitör bilgisayar sarf malzemesi mi ?

Sinerji bilgisayardan BenQ Zowie XL2411K monitörü aldım. Monitörde ghosting sorunu olduğu için iade etmek istedim. Lakin monitör bilgisayar sarf malzemesi olduğu için 14 günlük koşulsuz cayma hakkı kapsamına girmediğini servis kararı sonucu iade alabildiklerini söylediler. Nasıl bir yol...
Geri