Peki çok teşekkurler yardımcı olduğunuz için ekran son olarak merak ettigim 6700 xt nin özellikle seçilme sebepini soyleyebilirmisiniz son zamanlaeda 5700 xt ve 6700 xt nin ilanların özellikle 5700 un cok gorur oldum fakat neden bu ekran kartının bu kadar işe yarar oldugunu anlayamadım genelde...
Öyle de denebilir elimde cok yuksek ihtimalle olabilecek ve ustune cıkma ihtimalimin daha da yukarısına (cok aşacagıma inanmasamda) butcemdir ve başlıgın oyle gozukmesinin sebepi de diger parçalarda kafamda fikirler olusabilirken ekran kartı durumunda bunu yapamıyor olusumdan kaynaklı sormak...
Bir yanlıs anlasılma olmus sanırım ekran kartına ayırdıgım butce degil o temel olarak butçem o duzeyde ayırdıgım zamana yayarsak butçem artacaktır tabikide parça toplarken vs. Fakat sizin bahsettiğiniz duzeylere çıkabileceği me sahsen inanmıyorum
17k veya belki 20-23k ya kadar çıkabilir ikinci elde hangi ekran kartlarına bakmamı fırsat kovalamamı tavsiye edersiniz bu konularda acemiyim de özellikle ekran kartı konusunda aşşırı kararsız kaldım