adarhyme isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Lenovo 27" WLED IPS 1080p 320Hz | 4K 160Hz DUAL MODE oyuncu monitörü 15799₺🔥

Özellikler kısmında QHD Geniş 1440p yazıyor, çözünürlük gerçek 4k mı yoksa bir şekilde 2k yı mı yükseltmişler.
  2. A

❌İndirim Bitti! Kingston 32GB Beast Black EXPO 5600mhz CL36 DDR5 13.999,00 TL

Ödeme adımında fiyat yükseldi diyor
  3. A

DDR5 ram fiyatları DAHA DA yükselir mi ?(yükseldi)(tekrar yükseldi)(yükseliyor)

28 Kasımı beklemeli miyiz sizce, birde konudan bağımsız sorum olacak 9950x ile uyumlu 2x16 ram önerebilir misiniz
  4. A

🔥İndirim İnventus kasa indirimleri (1700-3000 TL arası kasalar)

merhabalar, colorful gha v14 + 3 fanlı 5070 + 9950x (360mm sıvı soğutma) için 4-5 bin lira civarında kasa önerebilir misiniz. Hava akışı iyi olmalı 3 gün kadar sürekli tam yükte çalışacak bir sistem.
  5. A

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Son birkaç haftadır işlemcilerde indirim görmüyorum, 9950x ya da 9900x olsa iyi bir fiyata güzel olurdu
  6. A

Bu laptop Alınır mı?

https://shbd.io/s/J3TsTqE4 Bu cihaz nasıldır hocam victus üzerine biraz fark verip alıcam
  7. A

Bu laptop Alınır mı?

şuan için 40 ı aşamam hocam değmez derseniz bir süre daha devam edeceğim victus ile
  8. A

Bu laptop Alınır mı?

@Ruffian hocam victus 16 kullanıcısıyım keşke neden alınmamalı konunuzu daha önce görseydim, oyuncu değilim ufak tefek AOE tarzı oyunlar oynarım. İşim gereği sık sık statik analiz programı ve autocad kullanıyorum, ekran kartı olsun yeter diyebileceğim ama işlemcisi mümkünse kısıtlanmamış bol...
Geri