kablo 2. modeme bağlı pc de 2. modeme bağlı
1765662573
bide bazı saatler arası oluyor bu dediğim şuan düzeldi mesela ikiside yakın geliyo gene şimdi dowload 830 upload 950 geliyo pingde 20 ye düştü
ben iki modem kullanıyorum ana modememi bağlı olmam lazım bu arada bu test sonucları ana modemdede aynı şekilde
1765661726
hatta yapabilirsem odemdeki routeri ana modem yerine kullanmak istiyorum ama bulamadım onu şuan
türk telekom alt yapısında türknet kullanıyorum modemi değiştirdiler ve değiştikten sonra çok fazla pingim çıkmaya başladı ve internet 1000 vermiyor artık 600-700 arası veriyor önceden 1000 veriyordu sorun ne olabilir
ben ram aldım arkadaşıma denemesini söyledim şuan ramler onda denemek için rami sökmeye çalıştık sökemedi yerine geri oturttu ve pc den görüntü gelmemeye başladı ramları söktürdüm ve geri taktırdım portlarıda düzgün takmış ama ekrana görüntü gelmiyor
cidden kafayı yemelik ekran kartını aldığım elemanın cs de 3000 saati var ve hile kullanarak oynuo seçkin puanı çocuğun 29000 yayıncının birinin yayınındada görünğyor ama ban yemiyor ben yiyorum normal oynadığım halde
1748960821
hocam
fsr falanda açık değildiki
cidden çöp oyun durduk yere ban atıyorlar son dönemde cs nin rekabetci sisteminde haftalık ödül için oynadım bir tek onun dışında zaten faceit den oynuyordum artık okadar vahim durumda kendi rekabetci sisteminde oynayan bırakmadı zaten valve şimdide hile olmayanları banlıyor zaten hit box lar...