Adebisi isimli üyenin son içerikleri

1. A

Rdr2 0xc00007b hatası nasıl çözülür

Videoyu atabilir misiniz hocam
  2. A

Yaptım bir sürü dll hatası vermeye başladı hocam.
  3. A

evet hocam.
  4. A

Teşekkür ederim bakacağım. 1659295051 Maalesef olmadı
  5. A

Red dead redemptionda 0xc00007b hatası alıyorum. Ne yaptıysam çözemedim. Hata raporu ekte. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. https://www.mediafire.com/file/k8a9dxxn0lw672t/Logfile.rar/file
  6. A

Rx6600 düşük kullanım

Donanım arşivi gt2 sisteme sahibim işlemcim i3 12100f. God of warda gpu kullanımı sğrekli düşüp yükseliyor. Özellikle hızlı seyahat yaptığımda köprü etrafında dolaştığımda tekne ile bir adaya çıktığımda oluyor. Mağaralarda nadir oluyor. Ekran kartı tam kullanıldığında gayet güzel bir fps...
  7. A

Gt2 sistem drop sorunu

Belli bir zaman yok belli bir bölgeye girince oluyor bu durum. Onun dışında 75 80 fps.
  8. A

Gt2 sistem drop sorunu

Hocam normalde fps çok iyi ama bu düşüşler insanı rahatsız ediyor. 1658781105 Hocam bilgisayar normalde 75 80 fps alıyor zaten sorun fps dropları.
  9. A

Gt2 sistem drop sorunu

Hareket bulanıklığı ve film freni kapatmak işe yarıyor mu hocam?
  10. A

Gt2 sistem drop sorunu

Normal değil takılma oluyor ve bir anda başladı bunlar ne zaman tekne ile açık dünyayı gezmeye başladım o zaman başladı bu takılmalar. 1658777982 Fsr açık denedim fps rahat 80 i geçiyor ama dövüşlerde ya da durduk yere bir anda 57 ye düşüyor can sıkıcı.
  11. A

Gt2 sistem drop sorunu

Donanım arşivi gt2 sisteme sahibim. Testini yaptığım ekran kartı, ram, işlemcide hiçbir sıkıntı olmadı. God of war'u tüm ayarlar ultrada shadow ayarları düşükte 80 fps civarı oynuyordum. Ama tekne ile açık dünyayı gezmeye başladığım zaman oyunda takılmalar başladı. Özellikle dövüşlerde 57 fps e...
  12. A

Pc kulaklığı görüyor ama ses gelmiyor

Kulak için kulaklığımı donanım arşivi gt2 sisteme takıyorum. Kulaklığı görüyor ses geliyor gihi gözükmesine rağmen ses yok. Nasıl çözebilirim bu durumu?
  13. A

2500 TL monitör öneri

Asus vy249he monitör aldım ama burda kötü dendi hep. O yüzden iade edip başka bir monitör almak istiyorum ne önerirsiniz? Online oyun neredeyse oynamam renkler güzel olsun ghosting olmasın yeterli.
  14. A

Donanım arşivi Gt2 yazılım güncellemesi

Amd ekran kartlarında driver sorunu olduğunu biliyorum. Bu yüzden whql driverları kullanın deniyor. Windows update tüm driverları indiriyor mu? Sadece whql driverları indirmasını nasıl sağlarım? Amd ekran kartında sorun yaşamamak için neler yapmak lazım?
  15. A

Windows 11 wifi bağlanma seçeneği yok

Tüh ya kablosuz bağlamanın yolu yok mu hiç
Geri