Adem0 isimli üyenin son içerikleri

1. Adem0

9060xt 16 gb mi rx 6700 xt 12 gb mi hangisi alınır fiyatlar aynı

ön siparişte iken 18' e aldım bayada baktım o zaman 9070xt az farkı ile keşke olsaydı da 9070xt alsaydık 8-9 vardı yanlış hatırlamıyorsam hı bide taksitle alımştım
  2. Adem0

neden ? 1774201593 xfx güzel marka diye duydum ama vram 8 alma 16 gb vramı olanı al
  3. Adem0

ASUS Prime Radeon RX 9060 XT OC 16GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı bütçen birazcık artır al geç ömürlük
  4. Adem0

Kazanılan Parayı Nasıl Değerlendirmeli?

altın veya faiz sana kalmış faiz ve altın alımında resmi banka müşteri temsilcisinden yardım al başkasından alma bu konuyu uzatma bence
  5. Adem0

altın almaka için banka resmi müşteri temsilcisinden yardım al paranın hepsine altın alma biraz da olsa 100.000 ka veya 150.000 k kendine ayarı gerisine altın al banak kartınıda yenile ve internet alışverişinde limitli sanal kart kullan ve bu konuyu kapat
  6. Adem0

altın al parayı çar çur etme ihtimalin var ve bu tür konuları internete paylaşma
  7. Adem0

Yardım LAPTOP ÖNERİSİNE İHTİYACIM VAR

başka öneri veya fikri olan var mı?
  8. Adem0

Kod yazamıyorum (Kütüphane öğrenemiyorum)

araştırarak deneyerek yanılarak aynı bisiklet sürmek gibi diye birlim veya yürümeyi öğrenmek gibi yapa yapa bilgi ve deneyim sahibi olacaksın yolun başındasın bir çok problemin sıkıntı olacak ezberlemen çok zor diye bilirim bir çok kütüphanede web siteleri var deniye deniye proje yapa yapa...
  9. Adem0

Yardım LAPTOP ÖNERİSİNE İHTİYACIM VAR

Arkadaşlar Ortalama 50.000 TL bütçem var f/p laptopa ihtiyacım var Laptoptan yapacağım işler solid work ile 3d modelleme yapağım arada sırada oyun oynayacağım ek olarak yazılım ve vektör tasarım yapacağım
  10. Adem0

1.800.000'e kadar premium araç?

Superb AL GEÇ
  11. Adem0

Yardım Bilgisayar başında biraz fazla vakit geçiriyorum koltuk önerisi lazım

f/p koltuk önerilerine açığım parasının hakını veren bir koltuk lazım çoğu zaman pc başında çalışıyorum yeri geldimi oyunda oynuyor koltuk önerisine açığım
  12. Adem0

3D PİRİTNTER BASKI SORUNU

ARKADAŞLAR biraz karışık olmuş düzenleme yaptım ama olmadı kb lütfen
  13. Adem0

3D PİRİTNTER BASKI SORUNU

[H3...
  14. Adem0

Ekranda neden yırtılma oluyor?

1. Tarayıcıda donanım hızlandırmayı kapat 2. Olmazsa XMP kapatıp dene 3. Windows sanal belleğin açık ve yeterli olduğundan emin ol
Geri