adEm261 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Bluetoothlu kulaklık önerisi

Babam iş yerinde çalışırken çok gürültü oluyor diye kablosuz kulaklık almak istiyor. Pili uzun süre gidecek bütçeye uygun, gürültü engellemesi olan bildiğiniz güzel bir kablosuz kulaklık var mı?
  2. A

8K civarı uyguna monitör önerisi

Max 8k uygun fiyatlı bi monitör öneriniz varmı FPS oyunları oynuyorum arada filmde izliyor ama öncelik oyun .
  3. A

Bir kız arkadaşımız eski sevgilisi tarafından tehdit ediliyor

Bu durumda yapabileceğin en mantıkl şey polise şikayet etmek kardeşim
  4. A

Bütçeme uygun monitör önerileriniz varmı?

Bütçeme uygun bir monitör varmı oyun oynuyorum volarant CS tarzı FPS oyunları oynuyorum.
  5. A

Bu monitörü almayı düşünüyorum nasıl?

Bu monitörü almayı düşünüyorum bu fiyata daha iyi bir monitör varmı varsa nelerdir önerilerinizi bekliyorum.
  6. A

Sizce bu monitör nasıl?

Çok sağolun teşekkür ederim
  7. A

Sizce bu monitör nasıl?

8bin TL kardeşim 1752759487 Bu asus monitörle kıyaslandığında hangisi daha iyi sizce ? Kararsız kaldım .
  8. A

Sizce bu monitör nasıl?

Bu monitörü almayı düşünüyorum oyun oynamak için valorant CS tarzı FPS oyunları oynuyorum bu fiyata daha iyisi varmı?
  9. A

Monitör almak istiyorum önerileriniz varmı?

Monitör almak istiyorum bütçeme uygun önerileriniz varmı ? Biraz araştırdım bu iki monitörden birini almayı düşünüyorum .
  10. A

Bu iki monitörden hangisini almalıyım?

Va panelle IPS panel arasında ne fark var?
  11. A

https://www.epey.com/monitor/aoc-25g3zm-bk.html 1752696369 https://www.epey.com/monitor/asus-rog-strix-xg259cs.html
  12. A

Bu iki monitörden hangisini almalıyım sizce oyun için valorant CS gibi oyunlar için .
  13. A

Bu fiyata daha iyi bir monitör varmı acaba şuanda?

İ7 işlemci ekran kartını bilmiyorum çok eski bi laptop ekranı kırıldı diye kaliteli bişey arıyorum ileride güzel bir sistem toplayacağım.
  14. A

Bu fiyata daha iyi bir monitör varmı acaba şuanda?

Bu fiyata bu monitörden daha iyi iyi bi monitör varmı oyun oynamak için valorant falan
Geri