Adem712_MSK isimli üyenin son içerikleri

1. Adem712_MSK

53500tl ye 5060 ti sistem alınır mı?

Acelen yoksa fırsat kovalarsan belki bulabilirsin zaten şuan ramazandan dolayı indirim yapan yerler var. Beklemek veya uğraşmak istemez isen bence bu iyi. Ha ikinci elde daha iyisinide toplayabilirsin ama uğraştırır.
  2. Adem712_MSK

Çözüldü✓ Sistemi satmayı düşünüyorum ne kadar eder

38-44k ilan açarsın pazarlıkla 1-4k kendi kafandaki fiyata göre inersin.
  3. Adem712_MSK

Yardım anakartta kırmızı ışık yaniyor

Merhaba, kırmızı BOOT ışığı donanımsal bir arıza değil. Sistemde Windows olmadığı için anakart “boot edilecek işletim sistemi yok” diye uyarı veriyor. Gaming Garaj genelde sistemleri FreeDOS olarak yolluyor, yani boş geliyor. Windows kurulunca bu ışık kendiliğinden söner. Kasanın üstündeki power...
  4. Adem712_MSK

Çözüldü✓ İkinci el alıp yükselteceğim hata yapmamam için yardım edebilirmisiniz

12000 e anlaştım B450M-K Pro'yu taktım A520M-K V2'yi satacağım 1 ay 1050TI ile kullanacağım gelecek ay maaş yatınca 3060TI'ı alıp 1050TI'ı satacağım. Yanında hediye sıvı soğutma ve anakart verdiği için aldım. Bir de şuan elimde sadece 13 falan vardı malesef, o yüzden böyle yaptım.
  5. Adem712_MSK

Çözüldü✓ İkinci el alıp yükselteceğim hata yapmamam için yardım edebilirmisiniz

13000TL'ye ryzen 5 5600x işlemci gtx 1050 ti kutulu gigabayt A520m k v2 anakart (4 ay önce alındı) kutulu garantili m2 ssd 500 gb garantili 2x16gb rgbli ram corsair marka +asus b450mk pro anakart ve sıvı soğutma sistemi Bu sistemi alıp rtx 3060ti taksam olurmu?
  6. Adem712_MSK

Çözüldü✓ Oyun açmaya çalışırken bir hata aldım ve şimdi çoğu şey çalışmıyor PC de.

Ben epik üzerinden bir oyun açmaya çalıştığımda şöyle bir hata verdi: "Windows, C:\Program Files\AMD\CNext\CNext\AMDRSServ.exe öğesine erişemiyor Adın yazımını denetleyin. Doğruysa, ağınızla ilgili bir sorun olabilir. Ağ sorunlarını tanımlamak ve gidermek için, Tanıla'yı tıklatın." Tanılaya...
  7. Adem712_MSK

Çözüldü✓ Oyun açmaya çalışırken bir hata aldım şimdi çoğu şey açılmıyor.

Ben epik üzerinden bir oyun açmaya çalıştığımda şöyle bir hata verdi: "Windows, C:\Program Files\AMD\CNext\CNext\AMDRSServ.exe öğesine erişemiyor Adın yazımını denetleyin. Doğruysa, ağınızla ilgili bir sorun olabilir. Ağ sorunlarını tanımlamak ve gidermek için, Tanıla'yı tıklatın." Tanılaya...
  8. Adem712_MSK

Çözüldü✓ 30,000-35,000k+ Bütçe PC önerisi.

30,000-35,000 TL bütçe bir miktar arttıra da bilirim bir masaüstü PC önerebilir misiniz? (RTX ekran kartı olsun.)
Geri