ademberkaybal isimli üyenin son içerikleri

1. A

da-2 sistem bios güncellerken bilgisayar kapanması

gayet kolay bir işlem sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum, sadece biraz şanssızdım herhalde o kadar.
  2. A

hayır sürüm 1823 ile geliyor son sürüm 2006 1593180736 bakayım hocam teşekkürler
  3. A

ekipmanlardan kastınız bilgisayardaki diğer bileşenlerin mi
  4. A

Yardım da-2 sistem bios güncellerken kapandı

fan ışıklarından bahsediyorum bilgisayarın o an aktif olduğunu gösteren ışıklar hocam. yoksa ekran kartının ışıkları yanıyordu yani sisteme elektrik gidiyordu. 6-7 kere bios güncelleme yaptım ben de ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. aklıma tek olasılık olarak flash belleğin çok dandik oluşu...
  5. A

hocam yukarda da belirttim herhangi bir fiziksel müdahele yoktu %65 civarındaydı diye tahmin ediyorum bios esnasındaki resetlemelerden sandım devamında açılmayınca bilgisayar , kapandığını fark ettim . teşekkürler
  6. A

hiçbirşey yapmıyorum o sırada sadece kasayı izliyordum sonra birden ışıklar gitti bios güncellenmesinde restart atıyor diye düşündüm ve normal karşıladım devamında 35-40 saniye kadar beklediğimde ve ışıklar gelmediğinde bir şeyleri yanlış gittiğini fark ettim pc nin açma tuşuna kendim bastım...
  7. A

Anakart biosunu güncelledim daha doğrusu güncelliyordum. hayır sürüm 1823 ile geliyor son sürüm 2006.
  8. A

İndirme hızı hesaplama programı

bunu kendin de hesaplayabilirsin mbit/saniye değerinden. 1 gb = 1024mb yani sen dosyanın boyutunu mb türüne çevirip sonra hızına bölersen saniye cinsinden bulursun
  9. A

açıkçası yarın ve sonraki gün sınavlarım var ve onlardan sonra oyun oynamak için sabırsızlanıyorum, servisle görüştüm ancak garanti kapsamında olduğunu veya olmadığını sadece görerek söyleyebileceklerini söylediler. Baktığımda ve sorduğumda servis süresinin 21 güne kadar uzayabileceğini görünce...
  10. A

garanti kapsamına girer mi yoksa kullanıcı hatası diyip fiyat mı çıkartırlar? ona göre özel serviste yaptırmayı düşünüyorum
  11. A

bios pilini çıkartıp taktım ama bios uçtuğu için nafile, bu kullanıcı hatası kapsamına giriyorsa hiç garantiye yollamadan özel teknik servislerde 160 tl ye bios atıyorlarmış onu da yapabilirim
  12. A

hocam bu tarz şeyler gelip gidiyor
  13. A

biosu güncellerken birden bilgisayar kapandı, tekrar başlattığımda bilgisayar başlarken garip garip şekiller çıkıyor çözümü var mıdır? 1593163335 up 1593163990 bu tarz şekiller gelip gidiyor, teknik servis kurtarabilir mi , ne kadar masraf çıkar, kendim halledebilir miyim teşekkürler
  14. A

biosu güncellerken birden bilgisayar kapandı, tekrar başlattığımda bilgisayar başlarken garip garip şekiller çıkıyor çözümü var mıdır?
Geri