ademenes isimli üyenin son içerikleri

1. ademenes

Eksoz fanını nereye bağlamalıyım?

anakartın üzerinde fan yeri mevcut olması lazım sys_fan1 sys_fan2 tarzı yazar pinlerin altında
  2. ademenes

sistem toplamada yardım

arkadaşlar elimde 4060 ti 16 gb ekran kartım var buna ek olarak işlemci olarak ryzen 5 5600x anakart olarak msi mag b550 tomahawk düşünüyorum uygunmudur sizce
  3. ademenes

Smok nord 5 coili nerden bulabilirim ?

coil bulmak cok zorlaştı tavsiyem kendiniz sarmanız ben öyle yapıyorum hem daha hesaplı hem daha iyi aroma alıyorsun :)
  4. ademenes

Askerlik tecili için yardım

kardeşim sen tecil ettireyim derken kendini askere aldırıyorsun :D herhangi bir askeri şubeye gidiyorsun orda hallediyolar hemen üst rütbe biri neden tecil ettiriyorsun vs soru soruyor sonra imza atıp geciyor yani 5 6 sene önce öyleydi sen direk askere gitme işlemlerine başlamıssın
  5. ademenes

ikinci el rx 6600 alınır mı

bu tarz alışverişleri elden yapmak daha mantıklı görüp deneyip almak en iyisi 100 200 lira daha ucuz diye riske girilmez
  6. ademenes

Yardım Bilgiayarım EA Fc 24'ü açar mı açarsa en düşük grafik ayarlarında kaç fps alır?

açar fc 24 işlemci ram tabanlı bir oyun ama ramini yükseltsen fena olmaz bu şekilde sürekli drop yersin oyunun akıcılıgı pek fazla olmaz
  7. ademenes

Palit RTX 4060 TI JetStream16 GB Ekran Kartı

öncelikle İyi günler herkese kart olarak 4060 ti 16 gb ekran kartı almayı düşünüyorum araştırmalarım sonucu en düşük fiyat olarak PALİT marka cıktı karşıma kullanan deneyimi olan varmı acaba yardımcı olabilirmisiniz.
  8. ademenes

Kişisel bilgisayarınız düzgün başlayamadı ntoskrnl hatası Windows 10

Arkadaşlar güncelleme yaptım bilgisayarı yeniden başlattım böyle oldu ne yapmam lazım
  9. ademenes

25k kasa önerisi alabilir miyim

peki ddr4 sitem mi yoksa ddr5 sistem mi?
  10. ademenes

25k kasa önerisi alabilir miyim

herkese merhaba 25k kasa önerisi arıyorum fiyat performans olsun ssd ram yükseltmesi yaparak 30 kya çıkabilirim ayrıca elimde ryzen 9 3900x var sistemde bu işlemciyide kullanabilirim şimdiden teşekkürler
  11. ademenes

Skyrim SE Mod Önerileri

nolvus diye bir adam var onun sitesinden otomatik kurulum yapıp modlarını yükle çok güzel modlar var sonra tr yamalarını yükle tercihen vede istediğin modları sonradan ekle şiddetle tavsiye ederim.youtubede bir sürü videosu var oyununa bak derim
Geri