AdemGkhn isimli üyenin son içerikleri

1. A

Öneri 3-5k arası kulaklık önerisi

arkadaşlar kulaklık için 3 ila 5k arası bi bütçem var kafamda direkt hyperx cloud3 var ama bilemedim yeni çıkan cloud 3s ile farkları nedir ya da daha iyisi var mıdır sizden öneri bekliyorum
  2. A

Öneri 1000TL-2000TL ARASI KABLOSUZ GAMİNG MOUSE ÖNERİ

Arkadaşlar merhaba şuan elimde rival 3 var ama yavaştan sensörde takılmalar yaşatıyor bende mouse değiştirmeyi düşünüyorum Genelde fps tarzı oyunlar oynuyorum önerilerinizi bekliyorum
  3. A

Bilgisayar yüksek grafikli oyunlarda kapanıyor. Lütfen yardım.

tamamdır teşekkür ederim 1701198857 hemen yapıyorum
  4. A

Bilgisayar yüksek grafikli oyunlarda kapanıyor. Lütfen yardım.

sistem r 5 5600 stock soğutuculu ve rx6600 500w psu 16gb ram sistem gta 5 ets 2 forza gibi oyunlarda en yüksek grafiklerde açınca pc kapanıyor. Psu mu yetmiyor yoksa soğutucu ile mi alakalı çözemedim
  5. A

Donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması açılmalı mı

anladım teşekkürler
  6. A

Donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması açılmalı mı

yeni pc aldımda ayar yaparken gördüm bu nedir ne işe yarar düzgün video da göremedim yt de
  7. A

MORTAL KOMBAT 11 DE ONLİNE GİREMİYORUM

mortal kombatta online giremiyorum yeni indirdim nasıl girebilirim ? 1690670061 1690670080 şu şekilde
  8. A

Yardım arkadaşlar sizce kablodan mı monitörden mi

tamamdır teşekkürler
  9. A

280hz hocam alalı 6 ay oluyo
  10. A

Hocam pc açılınca sorun çok aza iniyor fotoğraf değiştiriyorum veyahut renk değiştiriyorum ama sol ortada az bişi var
  11. A

kutusuna sarıp koydum oysaki :( nakliyecilerin suçu bence kolisine sarıp koymuştum
  12. A

3 4 gün oluyor taşınalı bugün formatlayıp kullanmak istedim formatlamadan önce sadece açılırken vardı sonrasında oyun oynarken vs yoktu 1690570664 şuan sıfdırladım ve normalde de var 1690570825
  13. A

Böyleydi bi ara tüm ekrana gitti tekrardan ortaya grldi yeni eve geldiğimizde kurup kullanıyodum ama gene açılırken attığım fotodaki gibiydi sıfırladım şuan komple gidik
  14. A

arkadaşlar ev taşıdık taşımadan önce sorun yoktu şuan böyle kablodan mi yoksa ekran mı gg olmuş pls yardım
Geri