Merhaba bu fan ayarlarından pek fazla anlamıyorum bildiğim kadarıyla düzenlemeye çalıştım. Önceden Armoury Crate üzerinde silent mode seçiliydi o şekilde kullanıyordum ama fanlar ona rağmen gürültülü şekilde çalışıyordu. Resimlerdeki gibi ayarladım sonra fazla mı olur diye kararsız kaldım AiO...
Öyle yapcam gibi duruyor hocam baya canımı sıkıyor ama hiç garantiyle uğraşmak da istemiyorum doğrusu. Durum sanırım dizi filmlerdeki fps değerinden kaynaklı tam emin değilim ama Steamden rastgele bir oyun trailerı açtığımda bahsettiğim problem yok ama internetten film açtığımda aynı akıcılıkta...
Valla hocam oyunlarda falan gözüme batan bişey olmadı ama dizi film falan izlemesi gerçekten kötü hissettiriyor cihazda anlamadım gitti. Sağdan sola geçişler pürüzlü ve takılıyor gibi. Mağazadan aldığından dolayı iade işi de olmuyormuş ne yapılır nası düzeltilir bilemiyorum valla.
Arkadaşlar umarım görüntü nettir ve anlamak için yeterlidir. Fazla anladığım bir konu değil cihazı bir süredir kullanıyorum fakat gerçekten gram memnun değilim bir şeyler başından beri yanlış hissettiriyor. Özellikle dizi film vs izlerken sağdan sola veya soldan sağa geçişlerde aşırı kötü...
Arkadaşlar 1-2 gün içinde ASUS TUF VG27AQML5a monitörümü iade edeceğim hem flickering hem de çözemediğim tarayıcıda sekme açarken tam açıklayamadığım ışık patlaması tarzında sorunlar yaşıyorum açıkçası ürün pek içime sinmedi herhangi bir çözüm de bulamadım. Yeni bir 2K monitör arayışındayım. R7...
Hocam benim monitörün ayarları bu şekilde. Mprt dediğiniz ayar sanırım bende elmb olan ayar. O ayar şuanda kapalı açınca da görüntü parlaklığından kısıyor. Display Port kablosunu ekran kartında başka yuvaya taktım durum hala aynı. Arkadaşın monitörde 2k 180hz de denedik onda böyle yapmıyor...
hocam shadow boost diyorsanız devre dışı. Değişken OD diye bir ayar var onu diyorsanız onu da hem açık hem kapalı denedim hiçbir şeyi çözmedi ne yazık ki. 2 gündür tüm ayarları kurcalıyorum valla Çarşamba'ya kadar çözemezsem %80 iade edicem monitörü. Valla adamın gözünü bozar o kadar para verip...
Arkadaşlar iyi forumlar. Birkaç gündür yeni aldığım bu monitörü kullanıyorum. Görüntü kalitesi olarak vs. bir sorunum yok fakat özellikle tarayıcıda bir linke videoya veya yeni sayfaya tıkladığımda şu şekil üstten patlamalar çok fazla tıpkı flash patlamış gibi oluyor. Bu yüksek Hz monitörlerde...
Hocam Blender Nvidia kartlara göre optimize edilmiş bir yazılım cuda çekirdeklerine ihtiyaç duyuyorlar diye biliyorum bu çekirdekler de amd kartlarda yok ben de daha yolun başındayım dediğim gibi ama böyle bir niyetim olduğu için her türlü konuda işimi görecek bir modele yönelmek istiyorum...
https://www.gaming.gen.tr/urun/478491/asus-tuf-gaming-geforce-rtx-5070-ti-oc-16gb-gddr7-256-bit-dlss-4-ekran-karti/
Arkadaşlar iyi forumlar bugün bu kart üzerinde karar kılmıştım fiyatı 55K'dan satılıyordu. Paramı vs her şeyi ayarladım eve geldikten sonra şuanki fiyat manzarası ile...
Hocam çipler konusunda hiç bilgi sahibi değilim Biostaki profili aktif edip kullanmak dışında ekstra bir OC yapmam muhtemelen daha önce hiç yapmadım. Corsair olan rami diyorsunuz sanırım o bana da pahalı geldi. Kullandığım SSD de Kingston ve aşırı derecede memnunum notlarımı bu bellek ile...